У цій статті ми розповімо про косметологічні апарати для салонів краси, які стали найбільш популярними і користуються високим попитом сьогодні. Ті власники салонів, які не хочуть ризикувати з придбанням невідомого неперевіреного обладнання, можуть придбати косметологічні апарати, представлені в цій категорії за посиланням https://ua.alvi-prague.com/product. Найбільш культове і популярне обладнання за прийнятними цінами – це стійкий фундамент для майбутнього успіху Вашого бізнесу!

ALVI PRAGUE є лідером на ринку косметологічних апаратів в Європі. Компанія гарантує власникам салонів якісну продукцію, яка добре зарекомендувала себе на ринку за цінами від виробника. Спеціалісти компанії ALVI PRAGUE допоможуть підібрати все необхідне обладнання для вашого салону. Адже від успішного старту залежить дуже багато, а грамотний професійний підхід фахівців в цій області здатний істотно зменшити витрати і витрат сил. Крім цього компанія ALVI PRAGUE пропонує безкоштовне навчання для ваших спеціалістів, та відповідні сертифікати про його проходження. Також ALVI PRAGUE пропонує гарантійне обслуговування продукції та інформаційну підтримку в ході його експлуатації.

Які технології на сьогоднішній день користуються найбільшим попитом і популярністю?

Найбільшою популярністю користуються косметологічні апарати для обличчя. Це перше, з чого б слід було почати оснащувати свій салон. Це і логічно, якщо якісь вікові проблеми тіла можна приховати під одягом в різні пори року, то обличчя завжди на виду. Тому багато людей починають відвідувати салони краси для омолодження і ліфтингу шкіри, лікування різних шкірних дефектів. Для цих цілей успішно підходить,  апарат карбокситерапії, апарат smas ліфтингу, апарат неінвазивної мезотерапії, апарат RF-ліфтингу, апарат пілінгу та ін. Якщо в планах для початку відкрити невеликий кабінет, то дуже знадобляться, в даному випадку, косметологічні портативні апарати з наведеними вище методиками, які не займатимуть багато місця. На наступному етапі вже можна задуматися про придбання апарату для тіла. Корекція фігури, усунення целюліту, різні масажні та лімфодренажні процедури також дуже популярні і користуються великим попитом. Для цього чудово підійде апарат ультразвукової кавітації, який є чудовою альтернативою хірургічній ліпосакції. Апарат спрямований на руйнацію клітин жиру за допомогою ультразвукових коливань спрямованої дії, та безпечний для організму людини. Для ефективного позбавлення від целюліту чудово підійде апарат для вакуумного масажу. Крім цього дає апарат дає можливість стимулювати клітини до вироблення спеціальних ферментів (ензимів), що стимулюють відновлювальні процеси шкірних покривів, гіподерми і м’язової тканини.

У асортименті ALVI PRAGUE  представлені косметологічні багатофункціональні апарати, які можна застосовувати для обличчя і тіла, для ліфтингу шкіри і корекції фігури. Це може виявитися дуже зручно для початківців салонів краси, які не хотіли б витрачати гроші на покупку різних апаратів, а придбати кілька технологій в одній моделі. Дуже популярний і затребуваний лазерний косметологічний апарат, в якому використовується одна базова платформа, а в подальшому докуповуються насадки для епіляції і фотоомолодження, різні лазерні насадки.