Успіх виразних очей – доглянуті брови, які мають правильну форму. І як сказала Вірочка зі «Службового роману»: «Ну, ви ж жінка – потерпіть!». Думаю, сучасний виробник може запропонувати такі пінцети, які не створять нам, жінкам, особливого дискомфорту при корекції брів. Зараз на косметичному ринку присутній великий асортимент косметологічних пінцетів різних форм, і переконатися в цьому можна за посиланням /pincety-dlya-brovey. А в даній статті ми розповімо вам, як зорієнтуватися в цьому різноманітті і відкриємо пару секретів, як вибрати саме свій, рідний пінцет.

Якщо за волоссям або нігтями більшість жінок стежать тепер регулярно, то про вчасно зроблену корекцію брів, поки доводитися тільки мріяти. На питання, як часто Ви робите собі корекцію брів, інколи складно найти відповідь.

Хтось потребує допомоги майстра і відвідує салон, хтось самостійно вирішує цю проблему. У будь-якому випадку ця стаття буде корисна і першим, і другим.

Як вибрати пінцет для брів?

Раніше, за радянських часів, в країні було лише 2 пінцета. Пінцет-ножиці фірми DUP (Чехія), які не втратили популярності і в наш час, і ресфедор. Сьогодні асортимент дивує навіть досвідчених майстрів. Пінцети-лупи, зі збільшувальним склом, щоб не напружувати зір. Пінцети-голки (кілька видів) – для видалення врослого волосся і для ідеальної, детальної корекції. Пінцет-голку використовують в сферах побутового обслуговування, ремонті взуття та одягу, ремонті стільникових телефонів, ресторанному бізнесі. Прямі пінцети (кілька видів) – зручні в основному тоді, коли вам робить корекцію брів інша людина. Пінцети зі скошеним полотном (кілька видів) – класичні, зручні пінцети, для самостійного використання.

При цьому виробники радують багатством фарб і дизайном. Пінцет можна підібрати за кольором свого манікюрного набору, за формою руки, під настрій і так далі. Якщо вам незручно тримати в руці великий пінцет, візьміть маленький.

Якщо ви вирішили зробити корекцію самостійно, то ось кілька рекомендацій, за якими критеріями правильно вибрати саме свій пінцет.

Чому це важливо: такий товар не підлягає обміну або поверненню. І ви ж не хочете складувати пінцети на полиці в себе вдома, поки не знайдете свій.

Отже, ви прийшли в спеціалізований відділ з продажу манікюрних і педикюрних приналежностей. Не кличте одразу собі на допомогу продавців, спочатку просто озирніться. Якщо у відділі крім манікюрного приладдя продається кілька потрібних речей, наприклад, колготки, парасольки, сумки, біжутерія і так далі, то цей магазин навряд чи спеціалізується на чомусь одному, а продає все підряд.

Заходимо в наступний відділ, якщо тематика дотримана, кличемо продавця-консультанта. Перше, що ви повинні запитати, чи здійснюється заточка інструменту. Якщо ваше запитання поставило у безвихідь продавця, і він розгубився, це не наш відділ. Тут продають інструмент із заводським заточуванням.

Це не те щоб погано, інструменти із заводським заточуванням не виконують своєї основної функції, манікюр або корекція брів, зроблена таким інструментом буде не ідеальною. Тобто довжину такий пінцет прибере, а “пеньок” не зачепить.

Якщо питання швидко зрозуміли і вам відповіли ствердно, наступне питання – оптове або індивідуальне заточення інструменту. Воно кардинально відрізняється. І можете сміливо просити показати на вибір будь-який пінцет.

Тепер вам доведеться потрудитися. Візьміть з собою окуляри, якщо ви погано бачите. Якщо ви самі будете робити корекцію брів, краще скористатися пінцетом зі скошеним полотном. Рука буде під кутом, і ви легко видалите волоски. Ось ви тримаєте пінцет в руках, перш за все, зверніть увагу на полотно, яким ви будете працювати. Закрийте щільно пінцет і подивіться на нього зверху, полотно повинно бути однаковим, краї не повинні випирати. Пінцет повинен щільно закриватися, щоб захоплювати волосок.

Тепер відкрийте і подивіться у внутрішню частину пінцета, чи заточений він, як стверджує продавець. У заточеного пінцета внутрішня частина буде трохи стесана. Обов’язково помацайте пальцем краї пінцету. Закрийте пінцет і проведіть краями по внутрішній стороні долоні. Пінцет не повинен дряпати руку.

Зовнішня сторона пінцету заточується для безпеки корекції. Краї повинні бути акуратно злегка закруглені і відшліфовані так, що подряпати повіку таким пінцетом, навіть при швидкій роботі, було практично неможливо. Особливо це цінують майстри і жінки східної зовнішності, які славляться красивими бровами, що підкреслюють красу очей.