Навесні важливо приділяти особливу увагу красі і здоров’ю вашої шкіри, так як вона вимагає посиленого захисту після зимових морозів. Що потрібно зробити, щоб приховати дефекти і виглядати привабливо? Придбати всі необхідні засоби для догляду за шкірою можна відвідавши магазин Киса. А ми постараємося допомогти розібратися вам в цьому питанні. Тут ви можете знайти прості і найбільш ефективні поради по догляду за шкірою.

Очищення шкіри обличчя. Очищати обличчя потрібно два рази в день, вранці і ввечері. Далі шкіру потрібно тонізувати. Можна використовувати тонік, але перед застосуванням переконайтеся, що в його склад не входить спирт. Жінкам із сухою шкірою слід очищати обличчя за допомогою косметичного молочка. При комбінованій шкірі краще використовувати піну або гель для вмивання.

Зволоження шкіри. У весняний період часу рекомендується використовувати більш легке зволоження. Це може бути гель, з вмістом вітамінів, фруктових кислот, мінералів і білків. Також рекомендується використовувати саморобні маски.

Живлення шкіри. Відмінним рішенням стане використання медових масок, а також маски з використанням домашніх овочів і фруктів. Крім того, можна використовувати кисломолочні продукти. Пам’ятайте, що в нічний час шкіра потребує відпочинку, тому ви уважно ставитеся до вибору нічного крему. У його складі повинні бути присутніми рослинні масла, (жожоба, мигдаль або авокадо).

Відновлення тканин шкіри. Не забувайте, що весняне сонце може негативно впливати на вашу шкіру, тому необхідно використовувати косметичні засоби, в яких повинні міститися нікотинова і аскорбінова кислоти.

Масаж лицьової мускулатури. Ця процедура незамінна в будь-який час року, а навесні особливо. Масаж обличчя здатний не тільки поліпшити лимфо – і кровообіг, але і підтягнути лицьові м’язи. Крім того, за допомогою даної процедури можна зняти нервову і м’язову напругу.

Захист шкіри від перепаду температур. Так як весна – сезон примхливий, потрібно враховувати, мінливість погоди. Якщо є похолодання, ми рекомендуємо використовувати відповідний живильний крем. Якщо у вас занадто чутлива шкіра, то рекомендується використовувати креми, що містять вітаміни А і Е, з вмістом натуральних олій.

Пілінг. Навесні, шкіра схильна до висихання, тому ваше завдання домогтися відновлення шкіри. Використання правильного м’якого відлущувального скрабу два – три рази на тиждень зробить вашу шкіру гладкою і сяючою.