10 захоплюючих серіалів, які виходять цієї весни

На весну 2020 року заплановано десятки серіальних прем’єр. Але все ж деякі проекти глядачі і критики очікують більше інших. Саме вони незабаром можуть стати хітами перегляду.

Ми радимо не пропустити ці нові небанальні серіали.

І всюди тліють пожежі

Телеканал Hulu взявся за екранізацію бестселера Селести Інг «І всюди тліють пожежі». Головні ролі в однойменному серіалі зіграють Різ Уізерспун і Керрі Вашингтон. Сюжет буде побудований навколо зразкової благодійниці місіс Річардсон (її роль дісталася Уізерспун) і зухвалої художниці Мії Уоррен (Вашингтон). Ці жінки живуть по сусідству і явно не збираються миритися з характерами одна одної. Між ними спалахує справжня пожежа.

Місіс Америка

Цей серіал з Кейт Бланшетт в головній ролі розповість історію прийняття поправки про рівні права для жінок в США 70-х в роках минулого століття. Проти цієї ініціативи виступила активістка консервативного руху Філліс Шлефлі. Про конфлікт сторін варто дізнатися всім, хто хоче глибше зрозуміти історію фемінізму.

Велика

Очікуваний проект від Hulu повідає про юність і становлення Катерини Великої, майбутньої імператриці Росії. Головна роль в серіалі дісталася Ель Феннінг. Творці історії обіцяють не тільки смішні моменти і яскраві костюми, але і новий погляд на особистість Катерини.

Біжи

«Біжи» – багатообіцяючий проект від творців серіалу «Погань». Він розповість про двох підлітків, які уклали незвичайний договір: коли хтось із них надішле іншому повідомлення зі словом «Біжи», інший кидає все і їде на Центральний вокзал. Звідти друзі відправляються в пригоду. Кодове слово спрацьовує 17 років по тому. Герої давно виросли, перестали спілкуватися, але про обіцянку не забули.

Дивовижні історії

У 80-ті роки минулого століття виходив популярний фантастичний телесеріал з елементами фентезі та хоррора по ідеї Стівена Спілберга. Apple TV + підготували нову версію цього проекту з такою ж назвою – «Дивовижні історії». Творці серіалу обіцяють свіжі епізоди, які сподобаються фанатам «Чорного дзеркала» і «Похмурої зони».

Хрестики нолики

Любителям жанру антиутопії варто звернути увагу на новий проект каналу BBC One. Це серіал «Хрестики-нулики» – екранізація однойменної книги британської письменниці Мелорі Блекмен. Він перенесе глядачів в альтернативне XXI століття, де суспільство розділене за расовою ознакою: привілейована частина людей ( «хрестики») – темношкірі чоловіки і жінки – і гноблені «нулики» – білі. Відносини між двома групами заборонені, але головна героїня серіалу не може противитися забороненому коханню.

Захищаючи Джейкоба

«Захищаючи Джейкоба» – 8-серійний трилер від Apple TV +, від якого холоне кров, і який знятий за однойменним твором Вільяма Лендея. Його події розгортатимуться навколо помічника окружного прокурора, який розслідує справу про вбивство однокласника його сина Джейкоба. Незабаром тато розуміє, що докази вказують на його дитину.

Крізь сніг

TNT вирішили, що фільм Пон Чжун Хо «Крізь сніг» заслуговує на серіальний ремейк. Ті, хто бачив цю стрічку, пам’ятають, що вона показує Землю після техногенної катастрофи. Вся планета заледеніла, залишився тільки гігантський поїзд з 3 000 пасажирів, який мчить без зупинки. У поїзді сформувалося окреме суспільство, де є привілейовані і нижчі класи.

Сама: Історія мадам С. Дж. Уокер

Цей міні-серіал від Netflix розповість історію першої афроамериканки-мільйонерки. Вона народилася в XIX столітті, в перші роки після скасування рабства, її батьки рано померли, і С. Дж. Уокер була змушена всюди пробиватися сама. Вона захоплювалася перукарською справою і незабаром заснувала власну компанію, яка продає засоби по догляду за волоссям. Головну роль в серіалі виконала володарка «Оскара» Октавія Спенсер.

Відіграти назад

Творці «Великий маленької брехні» порадують в травні новим 6-серійним трилером з Ніколь Кідман і Х’ю Грантом в головних ролях. Серіал «Відіграти назад» повідає про терапевта з Нью-Йорка Грейс Фрейзер. У цієї жінки була ідеальна життя, поки її чоловік не зник безслідно і не виявився обвинуваченим в жорстокому злочині.

Поділись


Новини партнерів