Наомі Кемпбелл подала в суд на екс-бойфренда

50-річна Наомі Кемпбелл заявила, що не злиться на колишнього коханого. Супермодель подала в суд на 57-річного російського мільярдера Владислава Дороніна набагато раніше, ніж це зробив він.

Після п’яти років стосунків британка і росіянин припинили свій роман. А тепер почали з’ясовувати стосунки через суд. Спочатку стало відомо, що бізнесмен намірився повернути кошти, витрачені на модель. Чоловік вимагав від Кемпбелл три мільйони доларів і майно.

А сьогодні з’ясувалося, що Наомі встигла його випередити. Зірка світових подіумів виставила свої претензії ще в лютому. Згідно позовної заяви, Доронін не повертає речі моделі, які до сих пір знаходяться у нього.

Знайомий пари повідомив, що Кемпбелл просила екс-бойфренда це зробити ще кілька років тому. “Останнім часом вони не розмовляли. А потім Наомі наважилася поступити так», – пояснило джерело.

Друг Наомі і Владислава заявив, що модель не сердиться на колишнього коханого, а скоріше намагається його роздратувати. «Справа не тільки в грошах – для них це гра. Вся справа в любові до влади», – цитує The New York Post його слова.

Про те, що бізнесмен звернувся до суду, стало відомо на початку вересня. Доронін не уточнив, яке саме майно не повертає йому модель.

Читайте також: Наомі Кемпбелл показала шанувальникам, як проходять її тренування

Поділись


Новини партнерів