Алек Болдвін показав новонародженого сина

62-річний Алек Болдвін поділився зворушливими кадрами з молодшою ​​дитиною. Актор показав, як виглядає його новонароджений син Едуардо.

Партнер Меріл Стріп за фільмом «Як все заплутано» став батьком в шостий раз минулого тижня. Дружина народила Алеку довгоочікуваного спадкоємця. Зірки пройшли важкий шлях, перш ніж їх мрія про дитину втілилася в життя. Дві попередні вагітності Хіларі закінчилися викиднями.

Болдвін не може натішитися щасливим поповненням, яке відбулося в його сімействі. Актор влаштував домашню фотосесію з Едуардо. Алек взяв загорнутого в пелюшки малюка на руки. Зоряний батько ніжно притримував голову хлопчика.

Едуардо розслабився в обіймах тата. Малюк міцно спав, не звертаючи уваги на фотозйомку. Болдвін вирішив поіронізувати над тим, яким гігантом він виглядає на тлі крихітки-сина. «Франкенштейн тримає дитину», – пожартував Алек.

Артист дав фанатам можливість розгледіти обличчя хлопчика. Шанувальники прийшли в захват. «Які ж красиві дітки виходять у вас з Хіларією!», «Солоденький! Схожий на маму», «Ідеальний малюк», «Чарівна особа як і тато», «Маленький, але вже імпозантний чоловік», «Спостерігати за вашою родиною – одна насолода», – прокоментували користувачі Instagram.

Хіларія теж оприлюднила кадр з Едуардо. Молода мама зробила Селфі з малюком. Актриса знялася без макіяжу. Болдвін зізналася, що ще не до кінця відновилася після пологів. Дівчина як і раніше відчуває втому і фізичний біль, проте з кожним днем ​​її стан потроху поліпшується.

Алек і Хіларія також виховують шестирічну дочку Кармен і трьох синів: п’ятирічного Рафаеля, чотирирічного Леонардо і дворічного Ромео. Від попереднього шлюбу, з актрисою Кім Бесінджер, у Алека є доросла дочка Айрленд.

Читайте також: Вагітна дружина Алека Болдвіна в зухвалому бікіні показала кругленький живіт

Поділись


Новини партнерів