Вагітна дружина Алека Болдвіна в зухвалому бікіні показала кругленький живіт

Вагітна дружина Алека Болдуіна в зухвалому бікіні показала кругленький живіт

36-річна інструктор з йоги Хіларія Болдвін знаходиться на шостому місяці вагітності. При цьому дружина голлівудського актора 62-річного Алека Болдвіна не відмовляється від відвертих нарядів.

Зоряне сімейство продовжує дотримуватися самоізоляції в Хепмтонсі, незважаючи на послаблення карантину в США. Спекотний весняний день Хіларія з Алеком і дітьми провели біля басейну. Поки молода дружина засмагала на шезлонгу, актор віджимався, а спадкоємці гралися і займалися своїми справами. Інструктор з йоги відобразила цей момент під драматичну мелодію заради сміху. «Скільки чоловіків в моєму житті», – зазначила Хіларія.

Вона також показала себе без верхнього одягу. Багатодітна мама одягла спокусливе бікіні: білий топ-смужку і бірюзові трусики. Місіс Болдвін продемонструвала, як помітно збільшився її живіт. Вона ніжно притримувала його, так проявляючи любов до майбутнього малюка.

Під час вагітності Хіларія продовжує тренуватися. Дружина актора показала вправи для розтяжки, які може виконати навіть новачок. Головна особливість – стояти на носочках.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

У Хіларі і Алека четверо спільних дітей: шестирічна Кармен, чотирирічний Рафаель, трирічний Леонардо і однорічний Ромео. У актора є і старша дочка – 24-річна Айленд, яка народилася в шлюбі з актрисою Кім Бесінджер.

Поділись


Новини партнерів