Настя Каменських показала струнку фігуру на відпочинку

Настя Каменських

Виконавиця хіта «Це моя ніч» опублікувала світлину одразу після купання в морі. Настя приміряла чорне бікіні з бахромою. Відкритий ліф підкреслив красиві груди, а трусики з високою талією – пишні стегна артистки. Вона залишила мокре волосся розпущеним.

Очі брюнетки прикривали сонцезахисні окуляри в золотистій оправі. В якості аксесуарів виступили білий годинник, а також ланцюжок з браслетом.

Каменських прийняла еротичну позу на причалі, відвівши одну ногу в сторону. Виявилося, зірка відзначає переддень вихідних. «Чи чули ви чудові новини? Сьогодні п’ятниця!” – нагадала красуня.

Каменських в бікіні

Дружина репера Потапа також знялася в білій сукні. Зачіску спекотної брюнетки прикрашали квіти. Спочатку Настя томно позувала перед фотографом, виконуючи його вказівки. Раптово вона різко наблизилася до камери, що викликало емоційну реакцію чоловіка. «Зроби знімок і дай мені подивитися», – жартівливо вказала співачка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Секс-бомба отримала безліч компліментів на адресу зовнішності і оригінального почуття гумору. «Клас, така красива і кумедна», «Гаряче, Потап не сварить?», «Стегна апетитні, красуня!», «Мокра і сексуальна», «Ой, я не можу, яка ж ти класна», «Пішла я поприсідайте… Настя, ти богиня мотивації!», «Ви чудові!», « Яка пристрасна чика, як там у Потапа? Chica Bamboni, ось як раз про тебе!» – емоційно відреагували фоловери.

Читайте також: Настя Каменських похизувалася ідеальною фігурою в бікіні

Поділись


Новини партнерів