Настя Каменських похизувалася ідеальною фігурою в бікіні

Настя Каменських похизувалася ідеальною фігурою в бікіні

Схудла Настя Каменських із задоволенням демонструє свої форми, одягаючи різні купальники. Співачка під час відпочинку на турецькому узбережжі спочатку вибрала чорне бікіні.

Настя позувала на краю яхти. Вона підняла руки вгору, а ліву ногу зігнула в коліні. Співачка відмовилася від укладання і макіяжу. Каменських знімали з піднесення, тому її фігура здавалася ще стрункішою. «Живу кращим життям», – прокоментувала брюнетка.

Каменських біля дерева

Шанувальники Насті захопилися життєрадісною світлиною. «Відмінний ракурс: все відразу видно», «Груди красиві вийшли», «Схудла відмінно», «Крута талія», – відзначили фанати.

Виконавиця пісні «Попа як у Кім» після поїздки на яхті повернулася на берег, де вона позувала вже в іншому купальнику. Співачка одягла суцільну відверту модель зі шнурівкою на грудях і тонкими лямками. Настя однією рукою сперлася на дерево, а іншу поставила на талію. Волосся артистка розпустила, а погляд спрямувала в сторону.

Каменських біля дерева

Новий образ зірки фоловери також зустріли із захопленням. «Соковита бомбіта», «Шикарна жінка», «Пишні стегна тобі явно пасують», «Дуже красива і справжня», «Ох, бісеня сексуальне», – написали передплатники.

Читайте також: Настя Каменських вразила відвертим танцем

Поділись


Новини партнерів