Зірка “Зачарованих” розповіла, як перемогла коронавірус та схудла на 4 кг

Зірка серіалів «Зачаровані» і «Мелроуз-Плейс» шокувала фанатів звісткою про свою хворобу. Алісса заявила, що навесні заразилася коронавірусом. Красуня чесно розповіла про симптоми – вона відчувала себе вкрай погано і боялася за життя.

«Мені ніколи не було настільки погано. Все боліло, я втратила нюх. Здавалося, що на грудях у мене сидить слон, я не могла дихати і їсти. Я схудла на 4 кілограми за два тижні. У мене була температура і жахливий головний біль. Майже всі симптоми COVID-19», – зазначила Мілано.

Артистка наголосила, що перші два тести на маловивчене захворювання показали негативний результат. Чотири останні місяці Алісса відчувала нездужання – задишку, прискорене серцебиття, проблеми з пам’яттю, нетравлення шлунку. Третій аналіз з вени дав позитивний результат на антитіла.

«У мене виявили COVID-19. Я просто хочу, щоб ви знали, що наша система тестування є хибною і ми не знаємо реальних цифр. Також знайте, що ця хвороба не обман. Мені здавалося, що я вмираю. Я пожертвую свою плазму в надії врятувати життя. Будь ласка, бережіть себе», – емоційно написала Мілано.

Інстадіва порадила дотримуватися соціальної дистанції, регулярно мити руки і носити маски. Колега Аліси Різ Уізерспун підтримала її. “О крихітко! Мені шкода, що ти була така хвора. Спасибі, що попередила нас. Нам потрібно знати про це більше», – написала зірка «Ранкового шоу».

Ситуація з поширенням коронавірусу в США залишається критичною. Всього в країні зафіксували 4,9 мільйона заражених. Понад 2,5 мільйона людей вилікувалися. Недуга забрала життя 161 тисячі американців.

Мілано виховує з чоловіком Девідом Багліарі двох дітей – восьмирічного сина Майло і п’ятирічну дочку Елізабеллу. Актриса зізналася, що в юності зробила два аборти.

Поділись


Новини партнерів