Настя Каменських вразила відвертим танцем

33-річна співачка оприлюднила пікантний ролик. Настя Каменських похвалилася фігурою в білосніжному купальнику.

Кохана Потапа останнім часом помітно схудла. Це дозволило Насті демонструвати апетитні форми, підтягнутий живіт і стрункі ноги. Каменських показала себе в ванній кімнаті. Вона постала в монохромному бікіні з трусиками в голлівудському стилі.

Настя позувала без макіяжу. Вона розпустила хвилясте волосся. Співачка еротично станцювала, дивлячись в дзеркало на своє розкішне тіло. «Я буваю різною», – кокетливо помітила Каменських.

Шанувальники співачки дорікнули її в тому, що вона занадто часто виставляє напоказ фігуру без одягу. Їх також збентежило те, як Настя одягла нижню частину купальника.

«Ви мені подобаєтесь реально, але урізноманітніть свою стрічку. Одні кривляння в стрічці так приїлися, ніби солодкого переїли», «Зніми краще щось цікаве, а не тільки тіло», «Вже набридла, вульгарно. Немає тієї Насті. Залишилася одна вульгарність», «Куди чоловік дивиться?», «Навіщо труси на вуха тягнути?», – відзначили Хейтери.

Але найвідданіші фанати Каменських обсипали її компліментами. Вони відповіли на критику її образу. «Шикарне тіло», «Секс-бомба», «Ти просто кайф», «Це така посадка», «Для тих, хто не в курсі, – це такий крій. Зараз в моді», – парирували користувачі.

Читайте також: Настя Каменських показала ідеальну фігуру в купальнику

Поділись


Новини партнерів