Каньє Вест почав погрожувати Кім Кардаш’ян та її мамі

Каньє Вест почав погрожувати Кім Кардаш'ян та її мамі

Сімейна драма 39-річної Кім Кардаш’ян і 43-річного Каньє Веста набирає обертів. Репер перейшов від слів до дій.

Музикант вирішив балотуватися в президенти США, але виявилося, що настільки сміливі плани у нього з’явилися на тлі загострення біполярного розладу. Каньє встиг накоїти чимало справ в Twitter: він з неймовірною швидкістю публікував і видаляв провокаційні пости.

Фінальною краплею для моделі стала заява музиканта про те, що Кім зраджувала йому з репером Міком Міллом, з яким зустрічалася два роки тому в готелі для обговорення юридичних реформ. Тепер в Мережі з’явився знімок цієї зустрічі: інстадіва і її співрозмовник явно вели ділові переговори без будь-якого натяку на романтику.

Однак Каньє не збирається на цьому зупинятися. Він почав погрожувати дружині і всій її сім’ї. Містер Вест заявив, що не мовчатиме, якщо Кім буде намагатися замкнути його в лікарні для примусового лікування.

Читайте також: Кім пригрозила Каньє Весту розлученням, репер образився

“Якщо сім’я Кардаш’ян все ж спробує втрутитися, то він покаже світу всю правду і проведе трансляцію в Twitter”, – поділився інсайдер з The Sun. Раніше Каньє вже повідомляв шанувальникам, що дружина зі своєю мамою Кріс Дженнер намагалися госпіталізувати його за допомогою лікарів.

Поділись


Новини партнерів