Кеті Перрі похизувалася кругленьким животиком

35-річна Кеті Перрі показала фігуру за кілька тижнів до пологів. Співачка влаштувала фотосесію в сексуальному вбранні.

Поп-діва відобразила себе в ванній. Кетті позувала в білому кроп-топі з яскравим принтом на грудях і жовтих міні-шортиках. Наряд підкреслив її кругленький живіт. «Чи не занадто вагітна для кроп-топа», – пожартувала зірка.

Образ завершив яскравий макіяж. Співачка обрала рожеву помаду, намалювала стрілки і підкреслила лінію брів. Перрі розпустила волосся і вдягнула жовті масивні сережки. Майбутня мама дивилася в дзеркало, приймаючи важкі пози і мило посміхаючись.

Донька співачки повинна з’явитися на світ в серпні. Це буде перша спільна дитина Перрі та її коханого Орландо Блума. Головною кандидатурою на роль хресної майбутнього малятка стала подруга співачки Дженніфер Еністон.

Шанувальники Кеті прийшли в захват від яскравих кадрів. «Ти і Ніккі будете відмінними матерями», «Миленький животик», «Така сексуальна», «Сестра Біллі Айлиш», «Хочу бути такою ж милою, як Кеті», «Чудова матуся», – написали фоловери.

Читайте також: «Маленька бунтарка»: вагітна Кеті Перрі показала веселе відео УЗД з донькою

Раніше поп-діва скаржилася, що насилу переносить вагітність. Однак артистка зізналася, що не шкодує про ті зміни, які відбулися з її тілом за час вагітності.

Поділись


Новини партнерів