Хейлі Бібер розкрила секрет ідеальної шкіри

Хейлі Бібер розкрила секрет ідеальної шкіри

23-річна Хейлі Бібер влаштувала сексуальну фотосесію на пляжі в США. Топ-модель продемонструвала струнку фігуру.

Дружина Джастіна Бібера вибралася на природу після затяжного періоду самоізоляції. Хейлі в ефектному аутфіті з’явилася на піску серед пальм. Дівчина одягла обтягуючу бежеву сукню з пікантними вирізами. Стильний образ інстадіва доповнила золотими прикрасами – кольє, кільцями і великими сережками.

Хейлі Бібер на пляжі

Незважаючи на глибоке декольте, зірка не стала одягати під наряд бюстгальтер. Бібер подражнила фоловерів красивим бюстом, вибравши провокаційний ракурс.

Красуня викликала фурор в Мережі. Шанувальники обсипали Хейлі компліментами. «Вогонь!», «Богиня», «Барбі», «Елегантна і дуже гаряча», – прокоментували фанати.

Хейлі також показала себе під час відпочинку на шезлонгу. Супермодель постала в блакитному бікіні з анімалістичним принтом. Дівчина показала свою натуральну привабливість. Обраниця канадського хітмейкера знялася з мокрим волоссям і без макіяжу. Бібер прийняла спокусливу позу, похвалившись ідеальним пресом і золотою засмагою.

Хейлі Бібер в бікіні

Зірка також поділилася своїм б’юті-секретом. Хейлі підтримує красу шкіри завдяки купанню в океані.

Дівчина зазначила, що морська сіль розкриває пори, позбавляє від маслянистості, зменшує шрами, допомагає боротися з акне і скорочує ризик запалення. «Моя шкіра прекрасна, коли я проводжу час біля океану», – поділилася Бібер в Instagram-stories.

Читайте також: Хейлі Бібер показала ідеальні форми в топі без бюстгальтера

Раніше Хейлі говорила про те, що має проблемну шкіру. Топ-модель розповіла, що страждає від періорального дерматиту. Її обличчя періодично покривають плями, а використання косметики викликає несамовитий свербіж. Бібер повідомила, що з цієї причини не лягає спати з макіяжем, навіть якщо дуже втомлена.

Поділись


Новини партнерів