Вагітна Софі Тернер перестала приховувати помітно кругленький живіт

24-річну американську актрису помітили на пляжі в Санта-Барбарі. Вагітна Софі Тернер була одягнена у футболку, яка підкреслила її фігуру, що суттєво змінилася.

Зірка «Гри престолів» носила тільки об’ємні речі з моменту оголошення про те, що скоро стане мамою. Однак Софі втратила пильність і «засвітила» свій живіт перед прогулянкою з 30-річним чоловіком Джо Джонасом по березі океану.

Актриса вийшла з машини, одягнена у футболку і шорти. Папарацці вдалося сфотографувати Тернер, поки вона знімала шкарпетки, щоб пройтися босоніж по мокрому піску. Софі знаходиться на останніх місяцях вагітності: вона ледь змогла прикрити кругленький живіт футболкою.

Майбутня мама одягла теплий балахон, який захистив її від вітру і цікавих поглядів. Обличчя Софі і Джо були приховані під захисними масками – подружжя ретельно дотримуються карантинних правил.

Актриса і учасник групи Jonas Brothers разом чотири роки. Закохані зіграли відразу два весілля: одне в Лас-Вегасі минулої весни, а інше – влітку у французькому Провансі. Друга церемонія була традиційною: з розкішною білою сукнею, безліччю гостей і банкетом.

Про вагітність актриси стало відомо в середині лютого. Для подружжя ця дитина стане першою. Софі спритно приховувала зміни в своїй фігурі.

Поділись


Новини партнерів