«Мій улюблений ведмедик!»: Настя Каменських показала оголеного чоловіка в ліжку

33-річна Настя Каменських влаштувала зворушливий сюрприз своєму чоловікові Потапу. Поп-зірка ніжно привітала репера з 39-річчям.

Сьогодні відомий музикант відзначає день народження. Першою його привітала дружина. Настя підготувала для коханого оригінальне привітання. Вона опублікувала пікантне фото Олексія. Той лежав без одягу в ліжку. Поряд знаходилася їх біла собака Мімі.

Каменських адресувала коханому романтичні рядки. «Льоша! Ведмедик, ведмедик мій! Найулюбленіший і рідний мій чоловік! Щоранку я прокидаюся з почуттям нескінченної подяки, що можу обіймати, цілувати і любити тебе, і бути просто поруч! Поряд з найніжнішою, чуттєвою і ласкавою людиною! Ти геній! Я знаю, що ти не любиш це слово, але я не перестану тобі повторювати, що ти геній!» – захоплено відзначила співачка.

Настя  побажала, щоб «вогонь і магія», яку Потап несе в світ, ніколи не вичерпалися. «Ти і є цей вічний двигун і генератор сонячного променя, який пронизує світлом добра і любові!» – написала вона. «Моя зайка», – захопився іменинник.

Виконавиця хіта «Це моя ніч» показала ранковий презент для чоловіка. Вона прикрасила газон перед будинком великими літерами з привітанням. Настя відобразила задоволеного Потапа за сніданком – з чашкою кави і полуничним десертом.

Каменських недавно також відзначила день народження. Вона показала, як чуттєво її привітав коханий. Він підніс їй торт, прикрашений квітами і свічками, які вона задула. «Давай ніколи не перестанемо творити спогади разом!» – вказала артистка.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Поділись


Новини партнерів