«Які ніжки тоненькі!»: схудла Настя Каменських в міні здивувала фанатів

32-річна Настя Каменських похвалилася своєю ідеальною фігурою. Поп-зірка приміряла сексуальний образ в ультракороткому вбранні.

Співачка не звикла сидіти без діла. У режимі самоізоляції вона продовжує активно працювати над собою. Настя організувала ефективні домашні тренування і запрошує всіх бажаючих безкоштовно вдосконалювати форми разом з нею. Секс-бомба показала, яких результатів досягла.

Виконавиця знялася в пікантному образі на підлозі. Вона одягла білу футболку з мультяшним принтом і джинсову міні-спідницю. Артистка залишила своє довге кучеряве волосся розпущеним і зробила ефектний макіяж з акцентом на очі. Look завершили стильні аксесуари – ніжні сережки, тонкий браслет і великий годинник.

Каменських віддала перевагу нюдовому манікюру і яскравому педикюру. Співачка з посмішкою позувала перед камерою. Помітно, що Настя ще більше схудла. Зміни у фігурі знаменитості високо оцінили її фоловери.

«О Боже, чого ти така гарна?», «Які ніжки тоненькі стали! Красуня, я теж з вами тренуюся і худну, ви крута!»,«Ну худишечка, клас!»,«От це мотивація, хвалю!», «Зовсім худа стала, неймовірно»,« Ніжки – вогонь, витончені і дуже красиві», – захопилися передплатники.

Дружина репера Потапа розповіла, як проходить її звичайний день в умовах оголошеного карантину. Вона запропонували наслідувати її приклад. «Прокидаємось рано, п’ємо склянку теплої води, робимо легку зарядку і снідаємо. О 9.30 починається моє онлайн-тренування в Instagram. Додамо трохи обважнювачів, так що візьміть дві маленькі пляшки водички! Після цього пишемо завдання на весь день, куди обов’язково включаємо час з сім’єю, читання і саморозвиток, дзвінки друзям і т. д.», – написала зірка.

У вільний час Настя удосконалює свої навички в гримі. Вона показала яскравий варіант макіяжу і назвала свої б’юті-прийоми для створення гламурного образу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Для девочек на карантине есть одно прикольное занятие – практиковаться в макияже 💋💁‍♀️ Сейчас набирает популярность макияж без макияжа. И здесь я припасла для вас, красотки, несколько секретных приемчиков 🤫 Я наношу кремовый хайлайтер не сверху, а под тональный крем, на стандартне зоны. Кожа будто подсвечивается изнутри, но блеск естественный. Тональный должен был полупрозрачный и не матовый, потому что тогда толку от хайлайтера под ним будет мало. А ещё лучше использовать BB крем. Мы часто забывают о гениальном косметическом продукте – темно-коричневой туши. Она должна быть почти черной, но не черной. На ресницах практически не заметна, но глаза сразу становятся такими выразительными и распахнутыми 👀 И самое мое любимое – бронзер. Главное – подобрать нужный оттенок. Выделяю скулы, гармонизирую лоб, веду по глазу к вискам, немного на линию подбородка и еле касаюсь губ. Последнее нужно делать маленькой кисточкой, проходясь по контуру губ почти невесомо. Очень трудно не переборщить, так что попрактиковаться с этим дома – самое то! Сделали мейк, можно и пофоткаться. А чем еще заняться☺️ P.S. На видео – вариант легкого и красивого макияжа

Публикация от NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

«Я наношу кремовий хайлайтер не зверху, а під тональний крем, на стандартні зони. Шкіра ніби підсвічується зсередини, але блиск природний. Тональний повинен був напівпрозорий і не матовий, тому що тоді толку від хайлайтера під ним буде мало. А ще, краще використовувати BB-крем. Ми часто забуваємо про геніальний косметичний продукт – темно-коричневу туш… На віях практично не помітна, але очі відразу стають такими виразними і розкритими. І найбільш улюблене – бронзер. Головне – підібрати потрібний відтінок», – поділилася визнана красуня.

Поділись


Новини партнерів