Настя Каменських розкрила п’ять секретів тонкої талії

32-річна Настя Каменських з користю проводить дні в вимушеній самоізоляції. Популярна співачка удосконалює фігуру. До цього артистка закликала і своїх шанувальниць.

Виконавиця хіта «Це моя ніч» отримує багато запитань щодо свого дивовижного схуднення. Зірка з задоволенням поділилася з публікою своїми секретами. Настя перейшла на правильне харчування і приділяє час регулярним тренуванням.

Дружина репера Потапа розповіла корисну інформацію про фізичні навантаження, які вважає запорукою стрункості і краси. Артистка дала п’ять порад всім, хто, як і вона, прагне до досконалості форм.

1. Не починайте тренування відразу після сну. Каменських нагадала, що організму складно різко перейти зі стану спокою до активності. Зірка обожнює бігати вранці, але робить це як мінімум через годину після сну.

2. Нерозігріті м’язи можна не тренувати. Настя порадила завжди робити розминку, щоб уникнути крепатури і травм.

3. Після тренування – обов’язково розтяжка. Співачка завжди знижує напругу м’язів і суглобів, яка може бути небезпечною.

4. Спіть достатньо. Поп-зірка назвала недостатній відпочинок однією з причин неможливості схуднути. Вона вказала, що під час сну організм відновлюється і виробляє гормони, що впливають на обмін речовин, спалювання жирів і зміцнення м’язів.

5. Пийте воду. Інстадіва вважає її головним помічником у профілактиці целюліту, підвищення еластичності шкіри і зміцнення судин.

Настя поділилася мотиваційним фото. Вона знялася в пікантному спортивному костюмі. Топ з розрізами акцентував увагу на її грудях, а легінси підкреслили витончені ноги.

«Разом ми сила! Тому зараз нам особливо важливо підтримувати один одного і мотивувати! Я знаю, що ви свідомо ставитеся до свого здоров’я та здоров’я інших, і залишаєтеся вдома, хоч це і нелегко… Будемо робити вам тонкі талії, пружні сідниці, стрункі ніжки і підтягнуті ручки!» – підкреслила співачка.

Поділись


Новини партнерів