Щасливі разом: Віра Брежнєва показала миле фото з чоловіком

38-річна Віра Брежнєва вперше за довгий час показала кадр з чоловіком, 56-річним Костянтином Меладзе. Пара самоізолювався в своєму будинку через коронавірус.

Пандемія COVID-19 змусила багатьох знаменитостей і звичайних громадян піти на карантин. Оптимісти знайшли в ізоляції плюси. Можна нарешті зайнятися тим, на що зазвичай не вистачало часу: більше читати, дивитися улюблені фільми і проводити час з близькими.

У Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе з’явилося більше часу не тільки на спілкування одне з одним, але і з шанувальниками. Співачка поділилася з фанатами сімейною фотографією. Зірка показала себе в міцних обіймах чоловіка. «Залишайтеся вдома», – підписала зірка знімок.

Костянтин, який вкрай рідко ділиться особистими знімкам , теж розщедрився. На прохання шанувальників продюсер показав домашнє Селфі з дружиною. Музикант зізнався, що хотів би записати з Вірою дуетну пісню.

Меладзе розповів, чим займається на карантині. «Першу половину дня працюю в студії. Другу – відпочиваю від першої», – з іронією заявив музикант в Instagram stories. Костянтин висловив надію, що людство скоро впорається з епідемією і витягне з цієї ситуації урок, змінившись в кращу сторону.

Поділись


Новини партнерів