Лікарі розповіли, який продукт допоможе очистити кишечник

Фахівці розповіли, який продукт допоможе швидко впоратися з очищенням кишечника.

Травна система дуже важлива для людського організму. Від її функціонування залежать всі органи, та й взагалі все стан тіла, по суті, тримається на тому, як людина харчується. На жаль, сьогодні мало людей стежать за своїм харчуванням. Хтось від небажання це робити, а у інших просто немає можливості через роботу або грошей. Тому кишечника – один з ключових елементів системи травлення – засмічується різними бактеріями, які згубно впливають на його функціонування.

Це загрожує різними неприємними симптомами, які викликають сильний дискомфорт і можуть зіпсувати настрій і працездатність на весь день. Наприклад, запори і важкість у животі, а можлива навіть біль. Позбутися від цього можна і без вживання великої кількості ліків. Для цього потрібно лише придбати продукт, який є в кожному магазині.

Так, як стверджують фахівці, регулярне вживання квашеної капусти допомагає очистити кишечник від шкідливих мікроорганізмів, з’ясували закордонні дієтологи. Про це написав портал ГолосUA.

Молочнокислі бактерії в складі кислої капусти діють як природні пробіотики. Крім того, у квашеній капусті містяться вітаміни С, B12, К, фолієва кислота, бета-каротин, натрій, калій, магній і кальцій. Тому це просте блюдо здатне допомогти при проблемах зі стільцем і в цілому збагатити організм корисними мікроелементами.

При цьому захоплюватися квашеною капустою також не варто, оскільки її надлишок може викликати діарею.

Якщо ж у людини спостерігаються гострі симптоми харчового розладу, то йому слід негайно звернутися до фахівця за допомогою.

Поділись


Новини партнерів