Селена Гомес розповіла про пересадку нирки і самотність

27-річна Селена Гомес знялася для нового номера журналу WSJ – співачка з’явилася на його обкладинці, а також взяла участь у фотозйомці.

Цей рік для співачки стане багато в чому особливим: скоро вона випустить довгоочікуваний новий альбом (її остання платівка вийшла чотири роки тому), пісні з якого вже наробили багато шуму. Нова робота Гомес є відображенням її хворобливого розриву з Джастіном Бібером, а також його подальшого роману з Хейлі Болдуін.

В інтерв’ю виданню Гомес розповіла, що вже два роки ні з ким не зустрічається, поділилася подробицями свого фізичного та емоційного стану після перенесеної операції по пересадці нирки і затяжної депресії і пояснила, чому вирішила повернутися в інстаграм після тривалої перерви. Наводимо найцікавіші цитати.

Про особисте життя

Мені потрібно побути на самоті. Мені подобається перебувати в моїй кімнаті в кінці дня. Тільки я і моя собака. Ось уже два роки як я самотня. І я відчуваю себе нормально.

Про психічні захворювання

Я відчуваю, що повинна була пройти через все, через що я пройшла. У мене була низька самооцінка, і це те, над чим я постійно працюю. Але я відчуваю себе дуже сильною, тому що я дізналася багато всього про те, що відбувалося в моїй голові. Я зрозуміла, що дійсно страждаю від проблем з психічним здоров’ям. І, чесно кажучи, це було таке полегшення. Я зрозуміла, що є спосіб отримати допомогу і знайти людей, яким ти довіряєш. Я отримала правильні лікарські препарати, і моє життя повністю змінилося.

Про пересадку нирки

Новина про вовчак стала епохальною подією. А потім відбулася операція з пересадки нирки, і це було найстрашнішою річчю, тому що я могла померти. Коли я прокинулася, пам’ятаю, що почала тремтіти, а мама закричала, і тоді мене знову “відключили”. (Через ускладнення операція тривала на 7 годин довше запланованого. – ). Ось це і змушує тебе йти вперед. Я просто дуже щаслива, що жива.

Про соцмережі

Я б вважала за краще триматися подалі від усього, що змушує мене відчувати себе паршиво. Я повернулася в інстаграм, тому що випускала музику, але я тільки вчора сказала своїй найкращій подрузі, що знову збираюся видалити його з телефону. Друзі знають, що у мене є схильність до залежності, і це може згубно позначитися на здоров’ї.

Джерело

Поділись


Новини партнерів