Шкіра та хутро: вибираємо вбрання для цієї осені

Одягайтеся стильно і зі смаком, надихнувшись луками, які підібрав для вас Жіночий Світ.

Екологічні організації вже десятки років просять людей скоротити споживання натуральних шкіри та хутра. На заміну їм прийшли штучні матеріали, які нічим не поступаються за зовнішнім виглядом і терміном носіння. Ми пропонуємо вашій увазі декілька речей зі шкіри та хутра, до яких підібрали виграшні поєднання – підберіть щось і для себе.

Спідниця зі шкіри

Обмежувати себе у виборі фасону і довжини виробу не доведеться – в цьому сезоні важливіший матеріал, ніж вигляд. Однак у нас є декілька порад: міні-спідниця повинна бути довжиною до середини стегна, щоб вона підкреслювала стрункість ніг, але не привертала зайвої уваги. Для дівчат з широкими стегнами більше підійде спідниця-плісе: вертикальні складки візуально «витягнуть» силует, а широкий пояс зробить акцент на вузькій талії.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Осенняя Депрессия 😑 ⠀ Когда пасмурно, холодно, дожди и единственное желание – укутаться в плед, пить чай и сидеть так дома целыми днями… ⠀ Но жизнь не ждёт. И мы Вам не советуем! Ведь можно сделать свою осень яркой, стильной и красивой 👌🏽 ⠀ И эта юбка из матовой Эко-кожи премиум качества однозначно поможет Вам в этом 🙌🏽 ⠀ Крутой ассиметричный крой, замшевая подкладка для теплоты и комфорта и всё, вы можете смело сказать серым будням: «Пока, пока!» 👋🏽 ⠀ Хотите забыть про хандру? Тогда скорее пишите в комментах + и мы вышлем Вам больше фото этой крутой юбки 😘

Допис, поширений |solivan| (@solivan_womens_clothing)

Шуба з штучного хутра

Ще буквально 10 років тому шуба відображала статус власниці – дозволити собі дорогий верхній одяг могли лише деякі жінки. Тепер на заміну хутру з’явилася штучна тканина – така шуба буде не менше теплою, зате заради її виробництва не постраждають тварини. Більш того, шуби з штучного хутра більш різноманітні за кольором і малюнком – натуральне хутро пофарбувати в яскравий колір проблематично.

Шкіряні шорти

Шорти з завищеною талією, довжиною по середину стегна – підходящий варіант для пізньої осені як альтернатива спідниці. Носіть їх разом з щільними чорними колготками і ботфортами із замші. Найкраще чорні або коричневі шорти виглядають з бавовняними водолазками і сорочками з напівпрозорого матеріалу. Таке вбрання підійде як для офісного образу, так і для вечірнього виходу на вечерю з коханою людиною.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Для настоящих модниц:кожаные шорты отличного качества. Размеры от 42 до 48 990₽ Доставка по всей России! Почтой или транспортной компанией. Заказ в Директ или по телефону +79206778795 #интернетмагазин#интернетмагазиниваново#свитервязаный#одеждасдоставкой#доставкарф#осенняяколлекция#осень2019#свитериваново#платьеиваново#баловница37#закажисейчас#сумкииваново#сумкиназаказ#доставкарф#закажисдоставкой#хомутвязаный#кожаныешорты#шортыженские

Допис, поширений Женская Одежда (@balovnica37)

Байкерськa куртка

Якщо ви їздите на машині або переважно користуєтеся таксі, не бійтеся Не Відповідати сезону. Сміливо одягайте байкерську шкіряну куртку з металевими замками і заклепками – при будь-якому розкладі вона виглядає стильно. На наш погляд, найбільш вдале поєднання – укорочений в’язаний светр сірого кольору з високим горлом, джинси з завищеною таліэю і грубі черевики.

 

Поділись


Новини партнерів