Топ-10 найбагатших артистів 2018 року: хто заробив найбільше

Відома група U2 визнана найбільш високооплачуваним колективом 2018 року – їх заробіток за цей рік склав 118 мільйонів доларів.

Головним джерелом доходу групи став світовий тур на підтримку 30-річного ювілею альбому “Joshua Tree”. Рейтинг 10 найбагатших артистів на своєму офіційному сайті опублікувало видання Forbes.

На другому місці опинилася британська група Coldplay. За 2018 рік хлопці заробили 115,5 мільйонів доларів, головним чином завдяки своєму туру “A Head Full Of Dreams”.

Бронзу рейтингу отримав співак Ед Ширан, який заробив 110 мільйонів доларів. Цікаво, що цей капітал принесли йому не тільки виступи, але і поява в серіалі “Гра престолів” і “Сімпсони”.

Четверте місце рейтингу найвисокооплачуваніших артистів 2018 року обіймає американський співак Бруно Марс. Музикант заробив 110 мільйонів доларів завдяки своєму туру “24K Magic”.

У п’ятірку лідерів, нарешті, потрапила дівчина. Співачка Кеті Перрі завдяки туру і суддівству в шоу “American Idol” заробила 83 мільйони доларів.

Трохи відстала від Перрі її найкраща подруга – співачка Тейлор Свіфт, яка в 2018 році заробила 80 мільйонів доларів. Цей капітал дівчині вдалося отримати від продажу свого альбому “Reputation”.

На сьомому місці опинився чоловік співачки Бейонсе репер Jay-Z. Завдяки своєму альбому під назвою “4:44” співак отримав 76,5 мільйонів доларів доходу.

Хард-рокери з Лос-Анджелеса Guns N ‘Roses також потрапили в десятку найбагатших артистів року, що минає. Хлопцям вдалося заробити 71 млн доларів.

Британський музикант Роджер Уотерс займає 9 місце рейтингу з доходом у 68 мільйонів доларів. Вокаліст заробив їх за допомогою свого туру “Us and Them”.

І на 10-му місці опинився репер і продюсер Шон Джон Комбс, більш відомий як Diddy. Йому вдалося заробити 64 мільйони доларів – в основному завдяки співпраці з виробниками алкогольних напоїв. Варто відзначити, що ще в минулому році музикант очолював рейтинг найвисокооплачуваніших артистів з доходом в 130 мільйонів доларів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів