Джіджі Хадід постала в образі нареченої на показі Moschino

Фантазії Джеремі Скотта немає меж! У цьому можна було переконатися на останньому показі марки Moschino на Тижні моди в Мілані. На подіум Кайя Гербер, Джіджі Хадід, Кендалл Дженнер вийшли в нарядах, які ніби недбало розмальовала дитина.

Показ Moschino став одним з найбільш очікуваних і вже точно найбільш епатажним. Минулого разу Джеремі вивів на подіум клан Жаклін Кеннеді, а зараз ляльок з дитячої розмальовки. За кілька годин перед шоу на офіційній сторінці італійського бренду в Instagram з’явився ролик, де Джеремі робить замальовки майбутнього показу. Навряд чи хтось очікував, що все буде так буквально.

“Модна індустрія з кожним разом так прискорюється, що на цей раз у мене не було часу, щоб закінчити роботу. Все, що я зможу показати, це мої замальовки,”
– сказав Джеремі перед початком шоу.

Звичайно, креативний директор модного будинку пожартував. За словами модних критиків, його колекція вийшла дуже цілісною. Білі костюми з яскравими штрихами викликали захват, а капелюшки-таблетки і колготки з чорними недбалими лініями – безумовно хіт весни 2019. До цього часу модний будинок представить ще одну колекцію – колаборації з шведським брендом H & M. Лінійка надійде в продаж по всьому світу 8 листопада. Відомо, що в лінійку увійдуть 45 найменувань одягу для жінок і чоловіків, а також аксесуари для тварин. Ціни на речі Moschino (tv) H & M будуть варіюватися від 25 до 300 доларів.

Джеремі любить перебільшувати: так, Кендалл Дженнер вийшла на подіум з величезною пляшкою парфумів, а Белла Хадід – в прозорій сукні з важкими прикрасами. Закрила показ Джіджі Хадід в образі нареченої – в пишній короткій сукні і довгою фатою в оточенні сотні метеликів.

Поділись


Новини партнерів