Актор «Дизель шоу» поділився зворушливим фото зі своїм новонародженим сином

Актор «Дизель шоу» поділився зворушливим фото зі своїм новонародженим сином в соціальній мережі Інстаграм.
На фото зоряний тато обіймає свого місячного малюка, якого назвали Лук’ян. Олександр розповів, що з появою другої дитини в сім’ї у подружжя додалося більше обов’язків, але уваги намагаються приділяти однаково обом синам.

 

«У нас стало більше обов’язків, менше сну. Зараз я переключився більше на старшого. Природно, що поява в сім’ї другої дитини передбачає «роздвоєння» уваги, і коли кажеш «ти мій улюблений синочок» одному, потрібно обов’язково те ж саме сказати і іншому », – поділився Олександр Бережок.

Бережок зізнався, що характери у Лук’яна і у старшого сина Гліба абсолютно різні і, відповідно, до кожної дитини використовують особливий підхід.

«Це дві різних дитини, абсолютно. І за характером, і за темпераментом, по всьому. Лук’яну потрібно постійно на ручки, він відчуває тепло, ласку, засинає тільки на руках. Гліб більше «мужичок», його особливо на руки і не візьмеш, він більше самостійний », – зазначив актор.

Про старшого сина відгукується, як про артиста і фантазера, але каже, що найбільше хлопчик любить робити щось своїми руками, а улюблені іграшки – це трактора і бульдозери.

«Йому подобається, що-небудь будувати, щось тягати. Він чітко визначає всі свої іграшки: каток, трактор, навантажувач. Але він так само любить танцювати, як тільки він чує музику, він моментально починає рухатися », – каже Олександр.

 

Джерело

Поділись


Новини партнерів