Пірс Броснан назвав ідеальну кандидатуру на роль Джеймса Бонда

Деніел Крейг останній раз зіграє Джеймса Бонда в 2019-му році, і як далі складеться доля агента 007, невідомо. Виконавець цієї культової ролі – Пірс Броснан – висловився на тему того, хто міг би, на його думку, стати ідеальним спецагентом.

“Деніел Крейг був неймовірним Джеймсом Бондом. Він у чудовій фізичній формі, він потужний. Дивлячись на нього, ми дійсно вірили, що він може вбити людину. Думаю, що наступним агентом 007 може стати Том Харді. Я безумовно хотів би бачити його в цій ролі. Нам потрібен актор, який може робити все те, що я перерахував, те, що характеризує Бонда.”

Тим часом в фанатських пабліках вже з’являються варіанти афіші фільму за участю Харді.

 

Влітку 2017 року стало відомо, що наступна частина фільму про Джеймса Бонда стане для Деніела Крейга останньою. Офіційно цю інформацію актор підтвердив лише півроку потому, заявивши виданню Huffington Post, що хоче піти “на високій ноті”.

Відзначимо, що ювілейний, 25-й фільм про Джеймса Бонда вийде на великі екрани США в листопаді 2019 року. Сценаристами стрічки виступили Ніл Первіс і Роберт Уейд, які працювали над сценаріями шести останніх картин про Бонда, а продюсерами знову стали Майкл Дж. Вілсон і Барбара Брокколі. Автором саундтрека до нового фільму вибрана Адель, з якою вже підписаний контракт . У 2012-му її композиція Skyfall стала головним саундтреком стрічки “007 Координати” Скайфолл “і принесла виконавиці статуетки “Золотого глобуса” і “Оскара” в категорії “Краща оригінальна пісня”.

Поділись


Новини партнерів