Єва Лонгорія вперше стала матір’ю

Цей ранок починається з хороших новин про поповнення в зоряних сім’ях: вчора матір’ю – вже вдруге – стала не тільки модель Кендіс Свейнпол, але і актриса Єва Лонгорія. У 43-річної Єви і її чоловіка Хосе Бастона народився син – Сантьяго Енріке Бастон, про що ексклюзивно повідомив іспанський HOLA!, поділившись також першою фотографією щасливої мами з немовлям.

“Ми так вдячні за такий чудовий подарунок! – прокоментували Єва і Хосе HOLA!.”

Пологи пройшли в відомому медичному центрі Cedars-Sinai в Лос-Анджелесі, в якому народжують майже всі знаменитості такого рівня.

Щаслива новина про прийдешнє поповнення в сім’ї прийшла через 1,5 року після весілля Єви і Хосе в Мексиці. Чоловік Єви Лонгорії – один з найзаможніших людей Мексики, президент найбільшої медіакомпанії Латинської Америки – Grupo Televisa. До народження Сантьяго у нього було троє дітей – Жозе, Талі і Маріана, народжені у шлюбі з колишньою дружиною Наталією Есперон.

Для Єви шлюб з Хосе став третім. Раніше вона була одружена з актором Тайлером Крістофером і баскетболістом Тоні Паркером. Пропозицію руки і серця Хосе зробив Єві романтично – посеред пустелі в Дубаї, після чого заручини були закріплені в Індії, коли Хосе встав на одне коліно просто перед Тадж-Махалом.

Поділись


Новини партнерів