Як очистити судини і покращити кровообіг

Натуральний засіб для поліпшення кровообігу і очищення кровоносних судин дійсно дає відмінні результати!

Погана циркуляція крові особливо неприємна, коли погода холодна. Це також відбивається і на загальному стані здоров’я. А також збільшується ризик розвитку варикозного розширення вен, утворення тромбів і інших проблем.

Ми пропонуємо вам застосовувати ці 8 простих порад для поліпшення кровообігу в організмі. А також рецепт ефективного натурального засобу для поліпшення кровообігу і очищення кровоносних судин.

1. Фізична активність
Вправи, ходьба, їзда на велосипеді або будь-яка інша фізична активність покращує кровообіг. М’язові скорочення покращують кровотік у ваших ногах, а регулярні прогулянки і найпростіші вправи обов’язково покращувати кровообіг в організмі і поліпшать загальне самопочуття.

2. Нормальна вага тіла
Крові легше циркулювати в здоровому тілі, чим в тілі у у людей, які мають проблеми з надмірною вагою.

3. Уникайте знаходитися довго в одному положенні
Уникайте знаходитися надто багато часу в одному і тому ж положенні, наприклад, стоячи, сидячи або лежачи.

4. Глибоко дихайте
Глибоке дихання допомагає збільшити здатність легенів поглинати більше кисню, і ваше тіло отримуватиме його більше, що дуже необхідного для обміну речовин і клітин усього організму.

5. Не паліть
Паління шкодить судинним ендотеліальним клітинам, що вистилають усю систему кровообігу, і часто вважається головною причиною появи великої кількості поганого холестерину.

6. Розслабтеся
Дихальні вправи, йога і масаж – ось деякі з порад, які ви можете використати для хорошого відпочинку і поліпшення кровообігу.

7. Одягайтеся тепліше

Носіння теплого одягу сприяє збільшенню кровообігу в організмі.

8. Гаряча і холодна вода
Помістіть ноги в теплу воду на 5 хвилин, потім помістіть на 1 хвилину в холодну воду. Повторіть процедуру кілька разів. Це ефективно стимулюватиме кровообіг.

Ми пропонуємо вам приготувати цей неймовірний природний засіб, який люди використали останні декілька десятиліть. Він популярний завдяки своїй ефективності в поліпшенні кровообігу і захисті серцево-судинної системи.

Інгредієнти недорогі і легко доступні, і в поєднанні вони можуть творити дива для вашого тіла

інгредієнти:

40 г сушеної календули
40 г сушеного чебрецю
40 г сушеної кропиви
3 гілочки розмарину
3 палички кориці
3 гілочки звіробою
1 літр горілки

Покладіть трави у банку. Додайте один літр горілки, закрийте щільно кришкою і поставте настоюватися в темне місце на 30 днів. Після цього засіб буде готовий.

Рекомендується вживати одну чайну ложку вранці і ввечері.

Джерело

Поділись


Новини партнерів