На цій сторінці представлені кращі магазини медтехніки у Львові. Вивчивши викладену тут інформацію, ви дізнаєтеся про тих торгових підприємствах, які допомагають людям з обмеженими можливостями не тільки істотно підвищити комфортабельність свого життя, а й повернутися до активної трудової діяльності в тій мірі, в якій це можливо при нинішньому рівні розвитку технологій.

магазин медтехніки у ЛьвовіВарто зазначити, що одним з кращих закладів у цьому сегменті є Медтехніка Ортосалон. Його асортимент досить широкий, консультанти мають належним рівнем кваліфікації, а ціни є цілком доступними.

Ортопедичні магазини у Львові: що можна купити

Сьогодні на ринку представлена ​​величезна різноманітність якісної продукції від кращих світових брендів. Найбільшою популярністю користуються такі групи товарів:

  1. Медичні меблі та спальне приладдя. Кушетки, банкетки, функціональні ліжка, матраци, подушки.
  2. Інвалідні колісні крісла. Цю категорію медтехніки представляють коляски, оснащені ручним керуванням, здійснюваним від задніх коліс.
  3. Милиці, ходунки, тростини, аксесуари до них і інші допоміжні засоби для прямоходячої пересування.
  4. Вироби для корекції опорно-рухового апарату – устілки, бандажі, корсети, відрізи, спеціальне взуття, компресійний трикотаж.
  5. Устаткування для реабілітації і підвищення комфорту – ходунки, накладки на унітаз, біотуалети, тростини, протипролежневі елементи, пандуси.
  6. Техніка для медустанов – кардіографи, електровідсмоктувачі, кисневі подушки, носилки і багато іншого.

Окрему категорію представляють товари для спорту і оздоровчих фізичних вправ. Наприклад, ходунки для скандинавської ходьби, фітболи, еспандери тощо.

Які медичні товари частіше купують для будинку

Великою популярністю користується контрольно-вимірювальна техніка, наприклад гігрометри, алкотестери, термометри, хронометри, крокоміри, стетоскопи. Сюди ж відносяться вимірювальні медичні прилади для контролю ваги, рівня цукру в крові, артеріального тиску, пульсу. Інгалятори, небулайзери, дихальні тренажери.

Також популярні ортопедичні вироби. Це корсети, коригувальні поставу, післяпологові і антірадікулітние бандажі, суглобові відрізи, спеціальні бинти. Для формування здорової ходи у нас є ортопедичне взуття, устілки і напівустілки, подпяточние вкладиші. Люди, які мають проблеми зі здоров’ям стопи, можуть поповнити аптечку ексклюзивними гелів і силіконовими засобами. Всі вони пройшли необхідні лабораторні дослідження, їх якість підтверджена.

Деякі заклади пропонують також і прокат медтехніки. Наприклад, часто буває так, коли милиці потрібні на короткий період. У подібних випадках купувати їх за повною вартістю невигідно, бо після використання вони перейдуть в категорію непотрібних речей. Щоб такого не відбувалося, рекомендується взяти потрібну річ в тимчасову оренду. Це стосується не тільки милиць, а й приладів, обладнання і будь-який інший медтехніки. Досить вибрати необхідну позицію і оформити договір. Мінімальний термін прокату зазвичай становить 5 днів.

Адреси магазинів медтехніки

Вивчіть координати та контактні дані філій ортосалона Медтехніка у Львові. У торгові точки цієї мережі надходять товари від кращих виробників. Асортимент постійно розширюється. Завдяки прямим поставкам ціни, пропоновані тут, набагато нижче, ніж у конкурентів.

З складів цієї фірми здійснюється доставка замовлень споживачеві через найбільші транспортувальні компанії країни. Завдяки наявності інтернет-магазину замовити товари в салоні можуть покупці не тільки з західної України, але і з будь-яких інших регіонів.

За отриманням інформації про товари зв’яжіться з менеджерами за вказаними телефонами. Всі консультанти кожного магазину «Медтехніка» у Львові мають медичну освіту. На будь-які питання ви отримаєте вичерпні, кваліфіковані відповіді людей, які знають свою роботу. Додайте сайт в закладки і підпишіться на емейл-розсилку, щоб стежити за оновленнями асортименту і появою нових акційних пропозицій.