Хочете позбутися зайвої ваги не підраховуючи калорії кожен день? Тоді тури для схуднення в Трускавці саме для Вас! Тут можна поліпшити фігуру і очистити організм.
У санаторіях Трускавця є повноцінні комплекси процедур, розроблені з цією метою, які виправдали себе і показали високу результативність. Багато відпочиваючих позбулися зайвих кілограм протягом декількох тижнів не змором себе голодуванням і важкими фізичними навантаженнями. Саме в Трускавці – серед незабутніх пейзажів – можна зробити це невимушено і з цією користю для організму.

Під пильним наглядом особистого лікаря і уважного персоналу, можна сміливо виконувати особисто складену для Вас програму схуднення. Більшість процедур принесуть одне задоволення, а прогулянки на свіжому повітрі закріплять отриманий результат.

Як обрати тур в Трускавець для схуднення

Вибрати готель або санаторій в Трускавці можна на сайті resort.in.ua. Вибираючи путівку, орієнтуйтеся на курс від 10 днів, кращого результату можна досягти в період 3-4 тижнів.

Не всі санаторії Трускавця пропонують програми по схудненню. Тому будьте уважні при виборі путівок і бронювання номерів, уточнюйте чи є програма схуднення в готелі / санаторії. Найчастіше такі послуги оплачуються окремо і не входять у вартість путівок.
Великою популярністю користується програма «Нафтусечка» – проживання і лікувальну базу надає санаторій «Карпати» і готель «П’ятий Океан». Всі заняття і процедури проводяться під наглядом куратора програми і лікуючого лікаря.
В програми часто входять такі процедури як:

  • дієтичне харчування,
  • прийом мінеральної води,
  • лікувальна фізкультура,
  • зрошення кишечника,
  • ручний масаж,
  • душ Шарко,
  • підводний масаж,
  • обгортання,
  • перлинні, хвойні, мінеральні ванни.

Програма зниження ваги призначається індивідуально кожному пацієнту виходячи з його показників: стать, вага, вік, генетичні схильності, хронічні захворювання. Лікарем проводиться розрахунок показників тіла: жирових тканин, м’язової маси. Спираючись на ці дані, визначається ідеальний показник маси і розробляється програма для зниження ваги. Всі нюанси повинні бути враховані, щоб досягти бажаного результату. Ваша медична карта може стати в нагоді, тому візьміть її з собою. Але якщо Ви її не взяли, деякі аналізи допоможуть прояснити ситуацію.

Ваш особистий лікар-терапевт буде спостерігати за Вашими результатами протягом усього часу перебування на курорті і в разі потреби може замінювати або додавати процедури. Також можна отримати додаткову консультацію лікаря дієтолога, ендокринолога і т.п.

Санаторне дієтичне харчування містить всі необхідні корисні елементи для повноцінного функціонування організму не перевищено в той же час бар’єр за кількістю калорій. Так що особисто пацієнту не потрібно постійно турбується щодо того що з’їсти і скільки. Якщо дотримуватися режиму санаторного харчування і не зловживати покупками додатково продуктів, то результат не змусить себе довго чекати.

Швидкому і правильному зниженню ваги також сприятимуть:

  • суворе дотримання режиму,
  • виконання призначених процедур,
  • лікувальна фізкультура,
  • прогулянки на свіжому повітрі.

Приємне проведення часу, здоровий сон, екскурсії та відсутність стресових показників швидко приводять у норму відпочиваючих. Розташовує до розслаблення обстановка і повне медичне супроводження дозволяють швидко налагодити обмінні процеси організму і знизити вагу.

Схуднення в санаторно-курортних умовах дає високий результат за рахунок комплексного підходу до проблеми. У звичайних умовах зробити все це практично неможливо, а окремі заходи не принесуть настільки гарного результату.

Детальний опис процедур по зниженню ваги

Зрошення кишківника виконується для детоксикації організму і очищення кишечника. Виконується на основі мінеральних вод певної концентрації. Дана процедура сприяє нормалізації обмінних процесів і поліпшення функціональності органів, пов’язаних з травленням.

Підводний масаж або гідромасаж виконується під водою окремої струменем. Доведено, що він покращує кровообіг, обмінні процеси, сприяє виведенню токсинів і зменшує жирову тканину шкіри.

Душ Шарко використовується досить давно, як лікувальна водна процедура, в т.ч. для лікування целюліту. Струмінь води під сильним тиском направляється на окремі ділянки тіла. При цьому температура води змінюється від теплої до повністю холодної створюючи контраст. Цей вид душа зміцнює імунітет, поліпшує обмінні і захисні реакції організму, сприяє омолодженню шкіри, створює тонізуючу дію.

Обгортання виконуються із застосуванням лікувальних грязей або інших природних компонентів, сприяють виведенню лімфи, очищенню шкіри і розгладженню.

Прийом мінеральних вод та ванни. Мінеральні води Трускавця володіють величезною кількістю цілющих властивостей і застосовуються як всередину для очищення організму і нормалізації обмінних процесів, так і у вигляді ванн.

Лікувальна фізкультура призначається кожному пацієнтові виходячи з його можливостей і віку. У будь-якому випадку, вона покращує загальний стан організму, кровообіг, метаболізм, знімає стрес і звичайно ж дозволяє швидше піти зайвих кіло.

Психотерапія допоможе Вам правильно подивитися на ситуацію, позбутися від невпевненості в собі, поганих звичок і виробити позитивне мислення. А це велика частина роботи з самовдосконалення і сприйняття себе.