Геморой – це постійний свербіж у інтимній зоні заднього проходу, який не дозволяє нормально виконувати свої повсякденні справи, не кажучи вже про концентрацію на справді важливі робочі моменти. Не купивши ефективні ліки від геморою, складно розраховувати на те, що проблема пройде без Вашого втручання.

Хто в зоні ризику?

Головна причина появи геморою – сидячий спосіб життя. Зокрема, мова йде про тих, хто повинен або обожнює сидіти перед монітором чи за кермом автомобіля. Додайте сюди гримучу суміш перебування в автомобілі і підігрів сидіння, що покращує шанси на утворення вузликів в зоні ануса, які згодом почнуть кровоточити, викликаючи неприємний біль і свербіж. Навіть складні форми алергічних реакцій нічого не варті у порівнянні із відчуттями, які дарує свербіж від геморою. Попри те, що спортсмени рідко ведуть сидячий спосіб життя і проводять багато часу на тренуваннях, у частих гостей тренажерних залів також може з’явитись геморой.

Що робити при перших ознаках геморою?

Для початку треба, як це не банально звучить, звернутись до лікаря за найменших неприємних відчуттів в області заднього проходу. Проктологи завжди підкреслюють, що з настільки інтимною проблемою до них звертаються вже на 3 чи 4 стадії розвитку проблеми, коли вузлики геморою випадають або ж кровоточать без упину. Проблема інтимна, але не варто жартувати із своїм здоров’ям. Зокрема, проктолог допоможе визначити тип геморою і підібрати потрібне лікування. У Вас внутрішній геморой? Потрібні Реліф свічки або ж таблетки, які зможуть ефективно діяти зсередини. Зовнішній геморой? Допоможе Реліф мазь. Поки ніхто не вигадав жодного більш дієвого методу лікування.

Рекомендується звернутись до лікаря практично одразу після того, як відчуєте неприємний свербіж і печію. Якщо ж побачили на туалетному папері кров – Вам потрібно було звернутись до лікаря ще місяць тому. Це означає, що зволікати більше вже не можна, оскільки 4 стадія прогресу геморою практично ніколи не лікується і переростає в хронічну проблему.

Що містять препарати для лікування геморою?

У їх склад входять речовини, які спочатку знеболюють місця ураження, а вже потім дозволяють відновлювати функціональність тканин. Один із традиційних компонентів мазі, свічок чи навіть таблеток – фенілефрин. Ці ліки від геморою довели свою ефективність в більшості країн світу. Реліф часто рекомендується провідними клініками світу як засіб, який дозволяє максимально швидко покращити стан пацієнта вже у перші дні використання. До того ж препарат дозволяє вилікувати 1 і 2 стадію геморою за 7-12 днів.