Якщо ви стали щасливим володарем Apple iPhone XS, або ж тільки плануєте його придбати, вам варто задуматись про вибір чохла для свого нового гаджета. Адже саме він продовжить термін служби пристрою та вбереже його від зовнішніх ушкоджень. Вибрати чохол для iPhone XS можна за посиланням https://nillkincase.com.ua/apple-iphone-xs, а в цій статті ми розкажемо про найвідоміші моделі чохлів для цього смартфону.

Rhinoshield

Менш відома компанія, яка випускає захищені чохли і бампери за стандартом MIL-STD810G. У лінійці Rhinoshield SolidSuit існує велика кількість чохлів, що мають максимальний захист: розробники стверджують, що їхня технологія ShockSpread може поглинати вплив від удару пристрою в чохлі, кинутого з висоти 3,5 метра, що перевершує американський стандарт випробувань на падіння.

Що стосується обробки, то зовнішня частина – особливий полімерний склад, а внутрішня – ShockSpread у вигляді сот. На офіційному сайті сказано, що подібна структура поглинає удар ще більш ефективно – приблизно 10% -15%.

У серії SolidSuit можна вибрати чотири кольори бампера: чорний, золотий, червоний і сірий. А ось тильна панель оформляється більш оригінально: тут може бути як просто пластик, так і натуральна шкіра, мікрофібра, метал, карбон і навіть дерево (дуб або горіх).

У Мережі можна знайти велику кількість тестів цих чохлів: їх спалюють, розбивають, б’ють молотками і скидають телефони з висоти на бетон з натягнутими чохлами. Судячи з того, що пристрої залишаються неушкодженими, ці самі Rhinoshield виконують своє завдання на 100%.

Spigen Crystal Hybrid

Відома американська компанія, яка випускає аксесуари для мобільних пристроїв з 2008 року. Чохол Crystal Hybrid зроблений, як зрозуміло з назви, з двох частин: силікон плюс пластик, який надівається зверху для додання конструкції міцності. Виробник стверджує, що чохол має «захист військового класу» (Mil-Grade Protection). Ключова фішка даного «кейса» – маленька ніжка на тильній стороні. Вертикально, на жаль, смартфон не можна поставити, але на боці він тримається легко.

Загальна товщина пристрою в чохлі майже не збільшується, але ширина встановлюється на гранично комфортному рівні 76 мм. Кнопки натискаються з легким зусиллям.

Nomad Rugged Case

На жаль, компанія Nomad (HelloNomad) не має будь-яких історичних особливостей. На сайті сказано лише, що Nomad – це не просто назва, а філософія як компанії, так і її команди. Загалом, стандартний маркетинговий «словниковий запас».

У Nomad є велика кількість різноманітних чохлів під нові і деякі старі пристрої компанії Apple. Основний матеріал – полікарбонат, але тильна поверхня – це натуральна шкіра Horween, яка з часом набуває унікального «малюнку». Компанія Horween Leather була заснована в 1905 році.

Пластик дуже приємний на дотик, на кутах посилений стовщеннями. Бічні грані рівні, а зверху і знизу вони гладкі і похилі. Шкіра, що природно, піддається зовнішньому впливу: можливі подряпини і інші сліди. Кнопки натискаються туговато. Виробник говорить про захист пристрою в чохлі, який може впасти з висоти близько 180 см.

Catalyst Impact Protection Case

Історія компанії Catalyst починається кумедно: «Це бренд для життя, заснований Джошем Райтом і Джун Лай (жінка) після того, як вони побачили, що на ринку немає нічого, що б відповідало їхнім потребам». Приблизно так само починаються історії майже всіх подібних компаній. Втім, хлопці непрості: Джош є промисловим дизайнером, який розробив деякі речі для Microsoft, Reef, Coleman і інших; Джун – дослідник і розробник, що отримала бакалавра з біохімії, але працювала в основному в сфері інвестиційного банкінгу.

В арсеналі Catalyst є велика кількість аксесуарів для Apple iPhone і Watch і iPad.

Дизайн чохла для Xs має кутасту форму і забезепчує захист від падіння за допомогою інноваційної системи амортизації в поєднанні із запатентованою гумовою полімерною сумішшю для поліпшення характеристики при падінні пристрою в чохлі з висоти до 3 метрів. Також нікуди не подівся військовий стандарт MIL-STD810G.

Moshi Kameleon Kickstand Case

Американська компанія Aevoe, заснована майже 15 років тому, створила дочірній бренд Moshi, під яким і випускаються аксесуари для мобільних пристроїв. Крім того, Moshi є авторизованим партнером Apple. Рідкість в сфері аксесуарів – вся продукція розроблена і створена безпосередньо компанією Moshi з нуля, включаючи виробництво продукції.

Чохол доступний в двох колірних рішеннях: біла задня панель, золотий бортик і утримувач; темно-сірий «задник», сірі бортик і утримувач. Що стосується матеріалу, то основна частина – полікарбонат і гума, а інша частина – веганська шкіра (сировиною для веган-шкіри можуть служити перероблені пластикові пляшки, поліуретан, нейлон, пробка і гума).

Виділяється дана модель чохла висувною ніжкою. Причому вона дозволяє тримати телефон у вертикальному положенні, що досить рідко зустрічається в подібних «кейсах». Ніжка жорстко фіксується спеціальним механізмом.

iDeal Fashion case

Шведська компанія iDeal випускає аксесуари на хвилі модних течій. На створення більшості виробів дизайнери надихалися духом показу високої моди на подіумах по всьому світу.

Чохол під назвою Mysterious jungle чудово підійде для тих, хто хоче отримати захищений смартфон. Корпус виготовлений із пластику, а підкладка з мікрофібри.

Чохол досить тонкий, захищає куточки і бічні грані. Верхня і нижня частини відкриті, так само як і кнопка живлення з кнопками гучності.

Тактильні відчуття від iDeal Fashion неоднозначні: з одного боку – слизький корпус, а з іншого – враження, що на iPhone немає чохла, тобто сам по собі телефон приблизно такий же гладкий і трохи слизький.