Невиправдана віра в обіцянки виробників і в краш-тести, які показують мега-невразливість корпусів і екранів смартфонів, до добра не доводять. Найчастіше, наслідком такої віри стає звернення в сервіс-центр з розбитим дисплеєм або пошкодженим корпусом. Особливо, ця проблема часто зустрічається серед власників телефонів Apple, в тому числі iPhone 5.

Фахівці українського інтернет-магазину https://gmart.ua радять користувачам вирішити для себе, що для них важливо: цілісність і робочий стан гаджета або незайманість його початкового дизайну. Їх непорушна позиція: чохли і захисне скло для смартфонів винайшла не дурна людина, яка думала не стільки про наживу на додаткових аксесуарах до мобільного, як про можливість уникнути непотрібних витрат після падіння пристроїв або непридумисного удару.

Незважаючи на те, що iPhone 5 був випущений в 2012 році, а в 2013-му вже знятий з виробництва, представників цієї лінійки залишається в користуванні досить багато. І, більшість власників легендарного гаджета зацікавлені в придбанні кращого захисного аксесуара, який допоможе зберегти зовнішній вигляд гаджета і вбереже його від пошкоджень.

Експерти магазину “Джимарт” вказують на те, що гідний чохол повинен відповідати таким параметрам: гарна якість, привабливий дизайн, надійність. Щоб знайти оптимальний варіант саме для вас, розглянемо ТОП-5 найбільш популярних чохлів для “п’ятірки”.

Чохол Para Duo Metal (виробник More-Thing)

Компанія More-Thing відома тим, що випускає не просто якісні, але ще і вишукані захисні аксесуари для смартфонів і не тільки. Але, товари цієї марки не так легко знайти в Україні.

Якщо говорити саме про модель чохла Para Duo Metal, то вона виготовлена ​​з жорсткого полікарбонату з силіконовими вставками з боків, що перешкоджає ковзанню пристрою в руці. На смартфонах Apple 6 покоління вони виглядають ефектно. Єдиний недолік – такий дизайн більш уподобають чоловіки чи жінки, які люблять мінімалізм.

Силіконові чохли

Тут можна не вказувати виробника, оскільки всі вони мають загальні переваги – практичність, надійність, відмінний асортимент дизайнів. І ще – вони ідеально підходять тим людям, які не хочуть приховувати під чохол, дизайн девайса, а також тим, хто хоче проявити індивідуальність. Для першої категорії людей добре підійде ось такий чохол iPhone 5: https://gmart.ua/chekhol-silikonovyj-iphone-5-kupit (він нічого не приховає та не позначиться на функціональність пристрою), для другої – на ринку є маса різних сюрпризів. Ви можете знайти чохли з улюбленими персонажами з фільмів, мультфільмів, ігор, а також з представниками флори і фауни нашої планети, символікою футбольних клубів тощо. Також, можна зробити чохол під замовлення. Наприклад, зі своєю фотографією.

Чохли виробництва SGP

Бренд SGP – визнаний лідер серед виробників аксесуарів для портативної техніки різних виробників. Він популярний в більшій частині світу, в тому числі і серед українців. Для айфонів шостого покоління компанія пропонує багато різних моделей, але особливо варто звернути на 3 варіанти – чохол-кишеню Crumena, чохол-гаманець Valentinus і чохол-бампер Neo Hybrid EX Meta. І ось чому…

  • SGP Crumena. Це – чохол, який пошит з м’якої шкіри, має магнітну застібку і виглядає презентабельно. У ньому все продумано до найменшої деталі, він ідеально підходить під Айфон 5. Єдиний недолік – має невеликий вибір колірної гами – коричневий, білий, чорний.

  • SGP Valentinus. Він відноситься до VIP-аксесуарів і, що незвично, поєднує в собі 2 функції. Чохол є не тільки красивим і надійним захисним аксесуаром, але і гаманцем. Незвичайна конструкція цього чохла дозволяє його власнику завжди мати при собі смартфон, певну суму грошей або банківські карти. Телефон утримується в чохлі кріпленням з жорсткого полікарбонату, а м’яка текстильна підкладка забезпечить безпеку екрану. Але, в кольорах теж немає різноманітності, їх всього 3 – чорний, коричневий, світло-коричневий.

  • Бампер Neo Hybrid EX Meta. Має перевагу, яка ріднить його з силіконовими чохлами, – він не змінює дизайн “яблучного” девайса шостого покоління. І в той же час, забезпечує чудовий захист, завдяки своїй конструкції та використаним матеріалам. Зовні він зроблений з міцного полікарбонату, а всередині з силікону, який відмінно пом’якшує будь-який удар. Крім того, в комплекті з бампером йдуть плівки на екран і тилову частину девайса.

Ці та будь-які інші чохли на айфон ви зможете знайти в інтернет-магазині “Джимарт” і на інших українських або закордонних майданчиках. Головне поставити собі за мету і вирішити який саме чохол підходить для вас. Коли знаєш, що шукаєш, пошуки йдуть якось простіше і веселіше. Захищайте свою портативну техніку! Купівля чохла – копійчана трата, на відміну від ціни ремонту.