Досвідчені мандрівники знають, що навіть найбільш якісне та довговічне спорядження часом псується, адже у мандрівках на нього впливає багато руйнівних факторів, таких як складні погодні умови (вітер, сніг, дощ тощо), існує ймовірність зачепитись десь за гострий камінець чи гілку, потрапити в бруд, довгий час не мати змоги просушити речі, в подорожах під палючим сонцем речі, що зверху, також вигорають та частково втрачають свої властивості та багато інших непередбачуваних ситуацій можуть зіпсувати найважливіші речі, як, наприклад, взуття, намет чи рюкзак.

Звісно ж, якщо це трапляється на середині шляху в поході, то віддати спорядження до сервісу на місці зазвичай неможливо, тому доводиться шукати способи, як дійти до кінця із тим, що є. І якщо у Вас, наприклад, відвалилась підошва із взуття, а запасної пари в Вас немає, то уявіть, скільки нервів та креативності потрібно буде віддати, щоб завершити подорож.

На щастя, всього цього можна уникнути, підготувавшись завчасно. Потрібно всього лиш купити декілька ремонтних наборів для туристичного спорядження, призначених для різних цілей та, вирушаючи в наступну мандрівку, не забути покласти їх до наплічника. Місця такі набори займуть небагато, проте впевненості в хорошому проведенні часу однозначно додадуть.

За допомогою таких наборів у мережі магазинів Терра Інкогніта Ви зможете, наприклад, проклеїти шви у спорядженні, що підвласні прямому контакту із водою, або спеціальним клеєм вернути на місце підошву від похідних черевиків чи надійно з’єднати інші гумові речі. При порізах чи пропалюваннях спорядження використайте спеціальний набір, призначений для усунення таких пошкоджень та продовжуйте свій шлях як ні в чому не бувало. Зіпсувалась блискавка? Не біда, і для такого випадку також є спеціальний засіб.

Купити ремонтні набори для туристичного спорядження у Terra Incognita можна  за хорошою ціною. Слідкуйте за акціями та знижками на їхньому сайті за посиланням: www.terraincognita.com.ua . А щоб побачити все на власні очі та краще зрозуміти, які бувають різновиди засобів і де їх використовувати, заходьте до фізичних магазинів за адресами:

  • м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 8
  • м. Львів, вул. Пекарська, 26
  • м. Одеса, вул. Ніжинська, 37

Обирайте те, що Вам необхідно та зберігайте речі в належному стані максимально довго, адже купити ремонтний набір обійдеться значно дешевше, аніж повністю замінювати спорядження, погодьтесь.

Нехай всі Ваші пригоди будуть легкими та веселими!