Якщо ви любите активний відпочинок, і не уявляєте своє життя без адреналіну, квестів та інших активностей, пропонуємо вам відвідати круб “Б3” у Львові. У нас ви маєте можливість пограти у пейнтбол, лазертаг, страйкбол та таймтаг, а також ефективно та з користю провести вільний час як з сім’єю так і з співробітниками, або з друзями. І лазертаг, і пейнтбол – це дуже цікаво і захоплююче. У кожного з цих видів активного відпочинку є свої переваги. Давайте розглянемо, в чому полягають переваги лазертагу.

По-перше, в лазертаг можуть грати всі! Якщо в пейнтболі існують вікові обмеження (від 12 років), то в даній грі таких обмежень немає. Вага сучасного Тагера (те, чим стріляють гравці) – всього близько 1 кг, тому пересуватися з ним буде легко навіть маленькій дитині.

По-друге, під час гри в лазертаг гравці не відчувають абсолютно ніяких хворобливих відчуттів, бо інфрачервоний промінь – річ невловима і абсолютно нешкідлива для людського організму. Після гри не залишається ніяких слідів у вигляді синців і т.д., що особливо цінують представниці прекрасної статі. Саме з цієї причини багато людей віддають перевагу лазертагу, а не пейнтболу.

По-третє, лазертаг абсолютно безпечний! Для гри в лазертаг не потрібно думати про захист тіла, на відміну від пейнтболу або страйкболу. Гра в лазертаг максимально комфортна – жодних захисних масок, ніяких жилетів і захисного одягу. Одягайтеся в будь-який зручний для вас одяг по погоді – і ви вже готові до гри! Гравці не відчувають страху перед попаданням, як у пейнтболі, але це не робить гру в лазертаг менш цікавою, а навпаки – дозволяє здійснювати найрізноманітніші ігрові маневри.

По-четверте, в сучасному лазертазі існує величезна кількість варіантів і сценаріїв гри, завдяки обладнанню останнього покоління. Все як в комп’ютерних іграх, але тільки по-справжньому, в реальному часі і з вашою безпосередньою участю.

По-п’яте, сучасне обладнання – предмет нашої гордості. Для організації ігор в лазертаг у Львові ми оснащені за останнім словом техніки. Вам не доведеться бігати з величезною, допотопною штукою в руках, незрозуміло на що схожою. Все наше обладнання легке, високотехнологічне, бездротове, з дистанційним програмуванням, управлінням і стильним, продуманим до дрібниць дизайном. Наші Тагери ви точно оціните по заслугам!

По-шосте, грати в лазертаг можна в найрізноманітніших місцях. На стаціонарних обладнаних майданчиках, на майданчиках з надувними укриттями, в різних приміщеннях і навіть офісах!

По-сьоме, гра в лазертаг дуже реалістична! І це знову завдяки сучасному обладнанню: висока прицільна дальність, ви будете бачити “вогневі” спалахи, чути постріли і свист “куль” над головою. За допомогою електроніки можна запрограмувати величезну кількість ігрових опцій.

По-восьме, лазертаг – це дуже весело, яскраво, динамічно! Це відмінний спосіб активного відпочинку, можливість зняти стрес, отримати максимум позитиву!

По-дев’яте, гра в лазертаг – це незамінна штука для тімбілдінгу! Це оцінять ті керівники компаній і підприємств, які дбають про об’єднання колективу.

По-десяте , лазертаг – це відмінний засіб розважити і зайняти дітей, не турбуючись про їхню безпеку. Гра в лазертах викликає у дітей невимовний захват!

Крім того, гра в лазертаг – це недорого і більш ніж доступно для всіх! Адже для гри в лазертаг не потрібно ніяких додаткових витратних матеріалів (таких як, наприклад, кулі в пейнтболі, які виробляються за кордоном і ціна яких дуже залежить від курсу валют). Оплата здійснюється за кількість ігрового часу, а не за кількість пострілів. Ви можете грати годину, дві або навіть три години! За цей час ви настріляєтесь від душі і не будете думати про те, що скоро закінчаться кулі і потрібно буде купувати додаткові.

Погодьтеся, одні суцільні плюси! Так чому б не влаштувати собі таке задоволення?