Якщо ви вважаєте, що спеціальний одяг для тенісу потрібен тільки тим, хто займається даним видом спорту професійно, то це не так. Безумовно, для гри в теніс можна підібрати будь-яку спортивну форму. Найголовніше, щоб вона не сковувала рухи і не спричиняла дискомфорт. Однак, якщо теніс – це улюблений вид спорту, якому ви приділяєте чимало часу, то простіше придбати спеціальний тенісний одяг. По-перше, вам быльше не доведеться мучитися питанням про те, що одягнути. По-друге, в жодному іншому одязі не буде так комфортно грати в теніс, як в одязі для тенісу, тому що в ньому передбачені всі деталі.

Все необхідне для занять тенісом можна вибрати в інтернет-магазині за посиланням tennisgo.com.ua/tennis/odezhda. Але перш ніж вибрати одяг для заняття даним видом спорту пам’ятайте, що він повинен бути зручним, не висіти на тілі і, відповідно, не здавлювати його. Ці критерії дуже важливі, тому що під час гри нічого не повинно відволікати і заважати.

Іншою важливою вимогою є, звичайно ж, якість одягу. Він виготовляється з сучасних матеріалів, що дозволяє тілу дихати протягом всієї гри. Величезна кількість виробників, що спеціалізуються на виготовленні одягу для великого тенісу, пропонують широкий асортимент дитячого та дорослого одягу.

При виготовленні тенісного одягу виробники застосовують передові технології, які забезпечують:

  • Водонепроникність і повітропроникність;
  • Компресійність – здатність розтягуватися і дуже швидко повертатися в початкове положення в місцях, які найбільше потребують цього.
  • Гігроскопічність, поліпшує випаровування поту, відповідно, забезпечує тілу комфортний мікроклімат.
  • Антибактеріальний захист.

Ще одна перевага тенісного одягу полягає в тому, що на ньому відсутні шви в місцях, що піддаються найбільшому тертю (під руками, між ногами). Однак якщо шви присутні, то вони дуже тонкі і плоскі. Крім того, після прання тенісний одяг зберігає свій зовнішній вигляд, дуже швидко сохне, а ще його не потрібно часто прасувати.

Сучасний чоловічий комплект для тенісу включає в себе наступні позиції: шорти, футболка, джемпер, кепка, смужка для волосся, а також теніска і шкарпетки, які щільно облягають ногу. Жіночий комплект включає в себе набагато більшу кількість одиниць. Це дозволяє змінювати свій образ кожну гру. Крім шорт дівчина має можливість одягнути спеціальну сукню або спідницю.

Світові дизайнери направили свої зусилля на створення різноманітних моделей одягу для гри в теніс, пропонуючи нові варіанти кожного сезону. Таким чином, під час тенісних турнірів з’являється можливість не тільки поспостерігати за грою, а й ознайомитися з новинками моди.