Чудова залізнична мережа зробила подорожі на поїзді по Європі одними з найпопулярніших видів пересування по континенту. Як для поїздок на ближні, так і на далекі відстані, поїзди в Європі є найзручнішим транспортом, а придбати квитки на них можна за посиланням gd.tickets.ua. Більшість великих європейських міст пов’язані між собою високошвидкісними залізничними сполученнями. Починаючи з популярних подорожей на поїзді по Європі, до інформації про залізничні компанії і надії купити дешеві квитки на потяги в Європі, ця сторінка дає повну інформацію про все, що вам потрібно знати про подорож на поїзді по Європі.

Вирішивши провести відпустку в Європі і відвідати кілька міст в одній країні або відразу декілька країн, слід пам’ятати що поїзди – це часто більш зручний, дешевий і швидкий варіант ніж літак. Потяги в Європі – це ефективний і недорогий спосіб пересування, потрібно тільки знати де і коли купувати квитки. Більшість залізничних компаній продають квитки за зниженими цінами для раннього бронювання, а також пропонують широкий спектр різних знижок для подорожуючих груп, сімей, дітей, інвалідів і т.д.

7 порад як знайти дешеві квитки на поїзд

1. Купуйте квитки заздалегідь

Деякі залізничні оператори мають постійні акції для пасажирів, які купують квитки заздалегідь (як правило, мінімум за 30 днів до запланованої дати поїздки). Але необхідно мати на увазі, що кількість таких квитків обмежена, тому як тільки всі квитки по спец цінам розкуповуються, до квитків починають застосовуватися стандартні ціни.

2. Будьте гнучкими

Зазвичай на популярних маршрутах ціни на квитки завищені, тому якщо скористатися альтернативними маршрутами подорожі, можна добре заощадити на вартості квитків, але це зажадає трохи більше часу, щоб дістатися до місця призначення.

3. Вибирайте “непопулярні” дні для подорожей

Шанс знайти дешеві квитки набагато вищий, якщо ви подорожуєте з понеділка по четвер. У п’ятницю, у вихідні та святкові дні, квитки мають тенденцію бути більш дорогими.

4. Перевірте ціни на окремі квитки

Якщо ви наважилися на довгу подорож з пересадкою, перевірте ціни на окремі квитки по тому ж маршруту. Часто пошукові системи не показують рекламні ціни дійсні на певних ділянках траси, тому купувати квиток для кожної ділянки шляху іноді виходить дешевше, ніж брати квиток одразу на весь маршрут.

5. Купуйте квитки онлайн

Найпривабливіші акції на квитки често доступні тільки онлайн. Оплата в такому випадку здійснюватись за допомогою кредитної карти або через платіжні системи, такі як PayPal.

6. Використовувати вебсайти для порівняння цін

Щоб напевно придбати найвигідніший квиток, скористайтеся сайтом Omio, який дозволяє порівняти пропозиції від різних залізничних компаній, із зазначенням найбільш оптимального та дешевого квитка за обраним маршрутом.7. Зверніть увагу на спеціальні пропозиції.

Зверніть увагу, що більшість залізничних компаній мають фіксовані знижки для різних категорій мандрівників, а також спец пропозиції, такі як “Пропозиція вихідного дня”, знижки на одноденну поїздку або знижки для подорожуючих груп.