Видавничий дім «Школа» – це цікава дитяча література, яка забезпечить розширення кругозору школярів, підвищить рівень їх ерудованості  

Вже з першої сторінки книги цього видавництва приковують увагу дітей. Виконані на якісному папері з використанням відповідних фарб ілюстрації передають реалістичну картинку. Зображення допомагають з першого погляду зрозуміти тематичне наповнення того чи іншого твору. Кожна ілюстрація викликає у дітей тільки позитивні емоції.

Останнім часом видавництво суттєво  розширило тематику пропонованих маленькому покупцеві видань. Її продукція розміщувалась на міжнародних книжкових виставках, де дитячі книги українською мовою оглядали і високо оцінили закордонні фахівці.

Преваги придбання дитячої літератури у цього виробника

  1. Повна безпека для дитини при їх використанні. Фарби та папір не містять шкідливих для здоров’я речовин, вони не викликають алергічних реакцій..
  2. Оформлення і текстури книг повністю відповідають вимогам читача – дітей шкільного віку, вони на разі мають такий привабливий вигляд, що дитина знову і знову повертається до вивчення викладеного в книзі матеріалу.
  3. Доступність та інформативність. Матеріал в книжках викладено простою і доступною для читача шкільного віку мовою. Вони містять корисну і водночас привабливу інформацію.
  4. Інформаційне наповнення літератури, пропонованої видавництвом «Школа» повністю відповідає інтересам тієї вікової групи для якої призначено.

Всі книги викладені українською мовою, в простій і доступній кожному маленькому читачеві формі. Вони є хорошою альтернативою перегляду кінофільмів та іграм. Книги сприяють вивченню української мови, проникненню духом культури народу, який її використовує для спілкування.

Умови придбання дитячої літератури у цієї компанії

Компанія співпрацює з різними торгівельними фірмами. Мережа магазинів де її можна придбати розміщена в м. Київ. При придбанні видань на суму не менше 500 грн, доставка в жоден населений пункт України безкоштовна. Здійснюється вона Укрпоштою або ж Новою поштою, в час та відповідно до тарифів перевізника. При придбанні літератури у відповідності до вимог програми лояльності, інформація щодо котрої розміщена на сторінках  сайту https://schoolbook.com.ua/, покупець отримає приємну знижку від 3 до 20 відсотків.

Бажаєте придбати літературу компанії дешевше? Можна прийняти участь у тій чи іншій акції.

Компанія турбується про свою репутацію, вона ретельно вивчає думку та побажання аудиторії  для котрої призначена дана друкована продукція.

Звертайтесь до видавничого дому «Школа» і ви гарантовано отримаєте якісну друковану продукцію, яка забезпечить різносторонній розвиток вашої дитини.