Весняні гарячі тури

Багато в кого відпочинок асоціюється з великими витратами. Але є гарна можливість провести відпуску незабутньо та без зайвих витрат. Туристам у цьому успішно допомагають гарячі тури. Це дуже вигідна пропозиція, завдяки якій можна зекономити на подорожі значну суму. Особливо актуальними вони стають навесні, коли сезон масових відпусток ще не розпочато, а душа вже прагне свята, тепла та яскравих емоцій.

Що таке «гарячі тури»?

Зазвичай туроператори викупають місця на авіарейси та бронюють номери в готелях заздалегідь. Це обходиться їм зі щедрою знижкою, а потім окупається коштом туристів, що придбають тур. Та не завжди вдається досягти 100%-ного продажу. Тоді, щоб «відбити» свої витрати, оператор реалізує готовий тур майже за собівартістю. Це дозволяє йому повернути гроші, а мандрівникам – отримати подорож мрії з шаленою знижкою!

Навесні гарячі пропозиції на популярні курорти зустрічаються у досить багатому асортименті: https://turne.travel/ua-uk/goryashie-putevki/. Тому планувати відпустку саме на цей період – досить вдале рішення. Влітку деякі турі теж «палають», але швидше розкупаються, та й кількість їх не дуже велика через високий сезон. Проте весна – ідеальний час, аби побалувати себе розкішною поїздкою за вигідною ціною.

Найпопулярніші напрямки

Серед гарячих турів останньої миті у весняні місяці найчастіше зустрічаються найбільш «ходові» курорти, що мають попит серед туристів.

Єгипет – найпопулярніша країна, яка дуже вдало підходить для весняного відпочинку. Навіть у березні денна температура тут рідко опускається нижче +24°С. У середині весни вона тримається на рівні +27°С … +30°С, що дає можливість для комфортного пляжного відпочинку. Також, на відміну від літньої спеки, весняна погода у цій країні добре сприяє відвідуванню історичних пам’яток – піраміди Гізи, Луксор, Каїр.

ОАЕ – ще одна країна вічного літа, де пляжний сезон триває цілий рік. Весна – ідеальна пора для відвідування Еміратів. У цей період температура повітря тут тримається на рівні +27°С … +33°С. на відміну від спекотного літа, весняна погода тут більш підходить для безпечної засмаги на пляжах. Крім того березень та квітень відмінно підходять для екскурсій. Можна з комфортом відвідати Дубай і Абу-Дабі, спланувати поїздку до міста-оазису Аль-Айн або на півострів Мусандам з величними горами й мальовничими видами, джип-сафарі по барханах, рибалку або нічне полювання на крабів.

Туреччина – ідеальний варіант для тих, хто не переносить спеку. Навесні на курортах цієї країни панує м’яка погода з температурою +22°С … +26°С. можна комфортно розташуватися на малолюдному пляжі або біля готельного басейну з підігрівом. До того ж в туриста є багатий вибір процедур для релаксації у місцевих СПА-центрах: хамам, масаж та багато іншого. А для тих, хто вирішив відвідати цю країну з метою дізнатися про неї якомога більше, пропонується великий вибір екскурсій – Стамбул, Памуккалє, Каппадокія та багато інших цікавих місць.

Болгарія – завжди сонячна та гостинна країна, до того ж зовсім неподалік. Для пляжного відпочинку навесні вона навряд чи підійде, але тут є безліч SPA-курортів з мінеральними та термальними джерелами. На початку березня ще працюють гірські лижні траси. До того ж ця країна пропонує насичену екскурсійну програму – старовинний Несебр та квітучий Бачлик, величний мис Каліакра та високогірна Шипка, архітектура Софії, Варни, Пловдиву.

Також навесні зустрічається чимало інших вигідних пропозицій останнього дня – Греція, Туніс, Угорщина, Іспанія, Італія.