Настінні обігрівачі від вітчизняного виробника Termoplaza – це сучасні енергозберігаючі опалювальні прилади третього покоління. Переконатися в цьому ви можете на сайті https://termoplaza.in.ua/. В основі принципової конструкції лежить гібридизація передових методів тепловіддачі – конвекційного і інфрачервоного. Подібна комбінація дозволяє значно підвищити ККД приладу, ефективність обігріву і зменшити споживання електроенергії.

Що таке обігрівач Termoplaza?

Конвектори Термоплаза – це теплонакопичувальна керамічна панель, всередині якої розташований електронагрівальний елемент. Панель знаходиться в металевому корпусі, який відповідає показнику захисту IP21, що означає безпеку потрапляння на увімкнений пристрій води. Тильна частина корпусу виконана у вигляді конвективного короба з повітрозабірниками знизу і циркуляційними отворами зверху. Зміщене до лицьової поверхні розташування резистивних нагрівачів сприяє найбільш ефективному розподілу температури. Передня сторона панелі, що служить випромінювачем інфрачервоної теплової енергії, нагрівається до 85 ° C, а задня сторона, що нагріває повітря для природної конвекції, не більше 35 ° C. Розподіл тепла сприяє найбільш м’якому обігріву, без вигоряння кисню і пересушування повітря.

Інфрачервоний обігрівач, доповнений конвекційною дією, є найбільш економічним опалювальним приладом. За рахунок теплоакумулюючої властивості кераміки споживання електроенергії відбувається лише 5-7 годин на добу, при цьому обігрів триває безперервно, використовуючи накопичене в панелі тепло. Після увімкнення вже через 5 хв. панель починає гріти, а ще через 15 хв. виходить на встановлену температуру і термостат відключає живлення. При хорошій теплоізоляції приміщення після нагрівання повітря до заданої температури чергове увімкнення живлення відбувається через 1-1,5 години, а весь цей час панель гріє акумульованим в кераміці теплом. У порівнянні з простими конвекторами або масляними обігрівачами Termoplaza – економічний обігрівач, що дозволяє економити до 40% на оплату електроенергії.

Всі обігрівачі Термоплаза сертифіковані за європейськими і українськими стандартами, відповідають всім вимогам безпеки, а також мають висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05.03.02-04/51172. від 17.11.2015. В результаті досліджень електроопалювальні панелі рекомендовані для основного, додаткового та лікувального обігріву в житлових і громадських приміщеннях, дитячих і медичних установах.

Асортимент конвекторів Termoplaza

На вибір споживача представлені моделі потужністю 225, 375, 475 і 700 Вт, розраховані для обігріву приміщень площею до 7, 10, 14 і 20 м² відповідно.

Для опалення приміщення одним приладом відповідної потужності, рекомендується придбати модель з терморегулятором. Вбудований регулюючий пристрій має функції вибору і контролю температури повітря і нагрівання поверхні приладу, що дозволяє підтримувати постійну температуру в приміщенні і обмежувати нагрівання передньої панелі, роблячи її безпечною навіть для дітей. В управлінні приладу також передбачена функція програмування різних режимів на кожен день тижня і перемикання потужності в економрежим на 50%. Прилад оснащений захисним реле, що запобігає перегрівам при скачках напруги в мережі, а сама панель управління передбачає блокування для захисту від натискань клавіш дітьми.

Панелі без вбудованих термостатів призначені для використання в єдиній системі опалення, наприклад, коли кімната відповідно до своєї квадратури буде опалюватися двома або трьома приладами. В цьому випадку необхідно всі панелі в кімнаті підключити паралельно, через один окремо встановлений терморегулятор. Це найбільш економічне рішення, так як обігрівач, не обладнаний вбудованим термостатом, коштує в середньому на 35% дешевше керованого аналога. Тим більше що при покупці окремого терморегулятора разом з обігрівачем, наш магазин представляє знижку на термостат 15%, а при купівлі трьох опалювальних панелей пропонується ще більш вигідна спецціна.

Монтаж обігрівальних панелей

Монтаж панелі проводиться на стіну методом підвішування на дюбелі через монтажні отвори в задній стінці. При цьому в комплекті будь-якої моделі є ніжки, при установці на які обігрівач можна використовувати як переносний для додаткового обігріву. Прилади оснащені проводом живлення з вилкою, яку при необхідності можна обрізати для підключення в стаціонарну систему опалення.

На всю продукцію Termoplaza надається офіційна гарантія на 2 роки, при цьому сам обігрівач розрахований на 25 років інтенсивної експлуатації.