Сьогодні аромати супроводжують нас усюди – вдома, в магазинах, в машині або таксі, в офісі – скрізь ми чуємо тонкий, ледь помітний аромат, кожен з яких переслідує власні цілі. Головна з них – комфорт, бажання перебувати в цьому місці довше.

Запах обов’язково повинен бути м’яким, ледь відчутним, але досить сильним для того, щоб маскувати інші запахи.

Аромати для дому

Сьогодні багато відомих брендів пропонують зручні і сучасні дифузори для дому, які наповнюють кімнати тонким ароматом улюбленого парфуму.

Парфумер бренду для будинку Nova Джулія Зангрілло радить уважно підходити до вибору ароматизатору для дому та для кожної кімнати. Для кухні найкраще підійдуть свіжі аромати, для вітальні – деревні, шкіряні і квіткові. Для спальні варто вибирати тонкі аромати, які допоможуть розслабитися. Пам’ятайте, що комфорт у вашому будинку багато в чому залежить від ароматів.

Вибираючи подарунок для когось, найкраще зупинитися на універсальних ароматах, які подобаються всім – трав’яних, м’яких квіткових.

Аромати для спальні

Для найголовнішої кімнати в вашому домі можна вибрати такі незвичайні речі, як чавунці з шматочками лави від бренду Mad et Len, кисті кабукі від Byredo, тліючий вірменський папір. Незайвим буде і класичний дифузор для будинку – він представляє собою флакон з ароматизатором і набір довгих дерев’яних паличок. Знайти їх можна у  різних брендів.

Дуже зручні настінні дифузори. З ними дуже мало клопоту, а змінні блоки до них можна придбати за цілком доступною ціною.

Аромати для ванної

Про освіжувач повітря в балончиках варто забути – це минуле століття. Для ванної кімнати відмінно підходять більш сучасні ароматизатори – наприклад, провансальська керамічна куля, яку пропонує L’Artisan Parfumeur.

Аромати для робочого місця

Крім дифузорів, для ароматизації робочого простору можна завести гумові пластини, схожі на килимки для машини, – їх пропонує бренд Editions de Parfum Frederic Malle.

Аромати для вбиральні

Для ароматизації вбиральні найбільше підходять саше з травами і спеціями. Їх можна як повісити на перекладині всередині гардеробу, так і просто покласти в ящик з нижньою білизною.

Ще один варіант – ароматний пергамент, який можна покласти на полицю, і аромати для текстилю.

Аромати для автомобіля

Для машини найкраще використовувати шайби-дифузори, які щільно закріплюються на приладовій панелі. Змінні пластини можна міняти за настроєм, а за рахунок того, що вони закріплюються на вентиляційному отворі, надходження аромату завжди можна перекрити.