У  сучасне життя стрімко входять інноваційні технології і знаходять своє  ефективне застосування у всіх його сферах, зокрема – архітектурі, будівництві житла. І головним залишається той факт, що вони повністю відповідають потребам населення різного віку  і  соціального статусу.

Сучасні вікна і  оформлення до них

Всі європейські країни  використовують пластикові вікна. Полівінілхлорид – синтетичний матеріал, який має хороші експлуатаційні властивості, швидко завоював на  світовому ринку передові позиції. Вони красиві, не потребують особливо догляду, добре зберігають тепло. До них можна підібрати різноманітне оформлення – штори, жалюзі, ролети. Тому майже всі українські компанії  віконного бізнесу  займаються виготовленням  і реалізацією  цієї. На Західній Україні – це компанія «Грифон».

Коротенький екскурс

Компанія знаходиться у Львові, але добре відома всій Україні як потужне підприємство з високим рейтингом продаж і діловою репутацією. Свідченням цього є Сертифікат  якості продукції, виданий ДК України з питань технічного регулювання та споживчої політики і   двадцятирічний досвід роботи.

Високопрофесійний колектив фахівців  своєї справи і надійні постачальники матеріалу   пропонують споживачам комплексний цикл  придбання виробів для квартири і будинку.  Робота передбачає:

  1. Придбання якісної деревини і ПВХ.
  2. Виготовлення вікон, ролетів, воріт, жалюзі.
  3. Доставка і встановлення.

Каталог товарів від «Грифон»

Компанія має розгалужену сферу продажу.  На створеній віртуальній платформі можна в онлайн режимі переглянути перелік  продукції. В основному – це  металопластикові та дерев’яні вікна, ось сторінка і широкий спектр  оригінального естетичного  оформлення до них.

Натуральні дерев’яні  і пластикові вікна  від львівського виробника   — це  забезпечення  домашнього затишку і тепла;  естетика  і краса для будь-якого інтер’єру.  Лаконічність  в оформленні  створює умови для використання любого декору у житловому  приміщенні.  Запорукою їх довгого використання є міцність і герметичність. Для виготовлення дерев’яних  вікон використовують дуб, модрину і сосну. Тому вони дещо дорожчі за пластикові віконні  конструкції ПВХ.

Світлозахисні пристрої, жалюзі тут, – це велике різноманіття кольорів, форм і сміливі дизайнерські рішення:

  • горизонтальні,
  • вертикальні жалюзі,
  • тканинні ролети закритого і відкритого типу,
  • римські штори – полотна із льону, шовку і сатину,
  • захисні ролети із алюмінієвого або сталевого профілю.

На сайті компанії можна замовити різну продукцію від  виробника для квартири, офісу, заміського житла.  Спішіть придбати по доступній ціні!