Професійна косметика для волосся поділяється на два види. Є та, яка використовується тільки лікарем-косметологом, оскільки для її застосування необхідні спеціальні знання і відповідні навички для процедур. Є інша косметика, якою після отримання консультацій з фахівцем, можна користуватися вдома самостійно. Вас цікавлять магазини професійної косметики? Тоді http://style-pro.com.ua – це те, що вам потрібно. Даний інтернет-магазин надає послуги з продажу професійної косметики, косметологічного обладнання, інструментів і аксесуарів.

Засоби, за допомогою яких волосся продовжує протягом тривалого часу залишатися прекрасним, містять натуральні інгредієнти: екстракти і олії рослин, кераміди, протеїни, весь необхідний комплекс мікроелементів і вітамінів. Інноваційний підхід до створення професійних засобів по догляду за волоссям значно збільшує ефект впливу при наявності ексклюзивних компонентів. Сьогодні професійна косметика для волосся користується великим попитом серед салонів краси, перукарів, косметологів.

Список професійних засобів для волосся

1. Шампуні. Складна формула складу професійних шампунів дозволяє застосовувати їх при подразненнях шкіри, порушеннях структури волосся та інших проблемах. Шампуні діють м’яко, оскільки в них відсутні речовини, що викликають алергічні реакції шкіри голови.

2. Кондиціонери. Цей засіб допомагає зміцнювати волосся, яке страждає від гарячих інструментів для укладки, повертаючи еластичність волоссю по всій його довжині. Професійні кондиціонери покращують живлення волосяних цибулин, що робить волосся більш міцним і здоровим, попереджаючи появу сивини.

3. Бальзами. Професіонали використовують цей засіб для живлення волосся і шкіри голови, оскільки вони складаються з необхідного набору поживних і лікувальних речовин. Застосування бальзамів відновлює водний і жировий баланс шкіри, зміцнює структуру волосся і повертає йому природний блиск.

4. Маски. Професійні маски дуже відрізняються за складом і способом виготовлення від домашніх, оскільки вони спрямовані лікувати, живити і відновлювати волосся за кілька процедур. Маски підбираються фахівцями для кожної жінки індивідуально з урахуванням наявної проблеми волосся.

5. Лосьйони. Це універсальний засіб, який застосовується не тільки для укладання і створення об’єму волосся, але і має виражену лікувальну дію по відношенню до лупи, прискорює ріст волосся і знижує чутливість шкіри голови.

6. Спрей. Професійний спрей лікує, відновлює, надає об’єму і живить волосся. При цьому вони можуть як змиватися, так і залишатися на волоссі. Лікувальний і захисний ефект незмиваємих спреїв буде досить тривалим.

7. Сироватка. Сучасні технології розробляють сироватки, які використовуються в косметології для різних цілей. Так, крім живлення, зволоження і лікування, сироватка надає волоссю блиск, гладкість, силу і сприяє легкій укладці

8. Ампули. Цей лікувальний засіб показує дуже хороший результат при посиленому випадінні волосся, його ламкості, за наявності лупи. Лікування повинне проходити курсами під наглядом фахівця.