https://partystuff.com.ua/

Домашня вечірка є відмінним способом провести час з друзями і завести нові знайомства. Щоб вечірка вдалася, ви повинні ретельно її спланувати і підготувати будинок до того, як на порозі з’являться перші гості. Існує безліч нюансів, які ви повинні врахувати, для того щоб вечірка була веселою, а гості запам’ятали її надовго.

Визначтеся з тематикою свята

Організуйте тематичну вечірку. Це є найбільш простим способом зробити її незабутньою. У процесі створення необхідної атмосфери вам необхідно буде підібрати декорації, їжу, музику і розваги, які допоможуть згуртувати колектив. Темою може стати що завгодно, починаючи від певного періоду часу, наприклад 50-і роки, і закінчуючи вечіркою в червоно-чорних кольорах. Ви можете вибрати в якості теми певне свято, таке як День Святого Валентина або Новий Рік.

Запросіть друзів на конкретну подію. Одним з варіантів організації чудової вечірки може стати певна подія, на якій зосереджені всі її учасники. Запросіть друзів на спільний перегляд телевізійної передачі або влаштуйте вечірку з нагоди чийогось дня народження. Набагато простіше продумати тематику, коли ви влаштовуєте присвячену певній події домашню вечірку.

Влаштуйте вечірку, сфокусовану на певній розвазі. Ви можете організувати посиденьки, засновані на конкретному виді діяльності, щоб всі ваші гості змогли весело провести час в одній дружній компанії. Караоке та танці стануть відмінним приводом для гулянки. Організуйте рольову вечірку секретів, на якій кожен гість отримає певну роль і спробує отримати розгадку таємниці.

Запросіть гостей

Визначтеся з кількістю гостей. Це також допоможе визначитись з типом вашої вечірки. Вечірка буде більш інтимною і зосередженою на спілкуванні, якщо у вашому списку всього кілька гостей. При наявності великого списку запрошених захід приймає зовсім інший характер. Гулянка з великою кількістю гостей є відмінним способом завести нових друзів і має на увазі більш невимушене спілкування. Наявність вільного простору у вашому будинку також буде сильно впливати на кількість запрошених гостей. Адже вам не потрібен набитий людьми будинок, в якому буде складно пересуватися.

Для коктейльної вечірки вам знадобиться близько 2,5 – 3,5 квадратних метра вільного простору на кожну людину, а для великої вечірки достатньо близько 1,5 – 2,5 квадратних метрів на гостя. Для визначення числа можливих гостей необхідно розділити кількість квадратних метрів в зоні вечірки на кількість квадратних метрів, необхідних для однієї людини.

Придумайте спосіб, яким ви відправите запрошення. Існує кілька варіантів запрошення гостей на вечірку. Ви можете відправити запрошення поштовим конвертом, по електронній пошті або зробити це через соціальні мережі. Вам необхідно вислати запрошення заздалегідь, а краще за кілька тижнів, щоб ваші друзі змогли запланувати свою участь у заході.

Існує безліч інтернет-компаній, де вам нададуть можливість вибору зовнішнього вигляду запрошень і їх відправки на адреси електронної пошти друзів. Більшість з них по дизайну схожі на паперові запрошення, що дозволяє витримати обрану тематику. На сайті ви також зможете відстежити факт доставки запрошення адресату, а вашим друзям надається можливість легкого способу відповіді на нього.

Впишіть в запрошення найбільш важливу інформацію. Ви повинні вказати дату, час і місце проведення вечірки, що дасть вашим гостям точну інформацію. Також необхідно вказати інші важливі деталі, такі як контактні дані для зворотного зв’язку і відповіді на питання, які виникають. Також слід вказати в тексті запрошення все, що ваш гість повинен принести з собою.

Якщо ви хочете, щоб гості покинули вечірку в певний час, в такому випадку це необхідно вказувати в запрошенні.

Дрес-код є ще однією важливою деталлю, на яку слід звернути увагу запрошених. Якщо ви хочете, щоб гості одягли певний одяг, переконайтеся, що вказали це в запрошенні. Наприклад, ви можете вписати туди обов’язкову наявність відповідного темі вашої вечірки костюма.

Організуйте вечірку

Використовуйте правильне освітлення, щоб створити відповідний настрій. Освітлення, яке застосовується вами, може створювати певну атмосферу на вечірці, тому цей аспект так важливий. Вам знадобиться хороше освітлення при вході, щоб зустрічати гостей, що прибувають. В основній зоні вечірки світла повинно бути мало, щоб обстановка була більш інтимною. Простір для танців має бути занурений в напівтемряву або висвітлюватися за допомогою ультрафіолетових ламп.

Різні види світильників зможуть створити певну атмосферу, тому подумайте про тип вечірки, яку ви влаштовуєте. Свічки і настільні лампи допоможуть створити інтимну і вишукану обстановку. Смолоскипи в полінезійському стилі і різдвяні вогні створюють святкову атмосферу.

Прикрасьте приміщення. Подумайте про те, щоб наділити кількох друзів правами ВІП гостей вечірки і попросіть їх прийти заздалегідь, щоб допомогти прикрасити приміщення. Налаштуйте правильно освітлення в тих кімнатах, де буде проходити вечірка. Накрийте столи для закусок скатертинами. Постарайтеся розвісити кулі та гірлянди, які відповідають кольоровій гамі вашої вечірки. Ви також можете повісити плакати і банери, щоб прикрасити захід.

Прикрасьте центр всіх ваших столів за допомогою декору, який відповідає тематиці вечірки.

В якості прикрас використовуйте вже наявні предмети. Наприклад, для події в тематиці лісу в якості основи композиції ви можете використовувати вази, заповнені шишками.

Організуйте правильну циркуляцію гостей всередині вашого будинку. Важливо створити правильний потік руху в межах вашого будинку, щоб запрошені мали можливість швидко потрапити саме туди, де ви хочете їх бачити. Ви повинні вимкнути світло і закрити двері в ті приміщення, в які гості не повинні мати доступу. Запрошені повинні вільно переміщатися з кімнати з частуваннями в інші зони вечірки. Бар, закуски і музика повинні бути в безпосередній близькості з тим приміщенням, в яких проводиться вечірка. Також має бути окремий простір для особистих бесід і танців.

https://partystuff.com.ua/

Підберіть музику

Складіть плейлист або виберіть відповідний компакт диск. Вам необхідна достатня кількість музичних композицій для безперервної гри на протязі всієї вечірки, тому під час складання плейлиста дуже важливо подумати про тривалість часу відтворення. Музичний супровід має починатися з мелодійних композицій, які дають відчуття розслабленості гостям, які  щойно приїхали. З плином вечора музика повинна ставати швидшою, тим самим заохочуючи запрошених до танців. Закінчити вечір ви можете повільною і заспокійливою музикою.

Підберіть музику під стиль своєї вечірки. Дуже важливо взяти до уваги тематику вечірки і правильно підібрати під неї музику. Якщо ви хочете змусити гостей танцювати, включайте веселу і позитивну музику або пісні, які містять власний танець, наприклад Silento’s “Watch Me”. На невеликих, закритих вечірках, включайте тиху музику у фоновому режимі.

Подумайте про те, щоб запросити діджея або організувати живу музику. Якщо ви плануєте велику вечірку, хорошою ідеєю стане власний діджей або виступ музичного гурту. Діджей буде грати музику безперервно, щоб підтримати настрій протягом усього заходу. Жива музика стане прекрасним доповненням до домашньої вечіки і дасть гостям відчуття присутності на концерті. Це допоможе створити атмосферу, в якій всім гостям буде весело.

Координуйте розваги

Організуйте ігри для гостей. Ви можете зробити вечірку веселою, якщо заздалегідь підготуєте ігри для своїх гостей. Ігри для галявин, такі як корнхол, крокет і волейбол, стануть відмінним варіантів для вечірок. Пінг-понг, настільний футбол або більярд також будуть хорошим доповненням до домашнього свята. Існує безліч ігор для подібних заходів, які допоможуть гостям насолоджуватися розвагами.

Встановіть караоке-систему для ночі розваг у стилі караоке. Це відмінна розвага для домашніх вечірок. Гості будуть весело співати пісні і танцювати під музику. Найкращим в караоке є те, що воно забезпечує одночасно музику і розваги! Ви можете орендувати караоке в агентстві з організації вечірок або використовувати для цих цілей додаток на телефоні.

Сплануйте частування та напої

Виділіть таке місце, де гості зможуть самостійно приготувати собі напої. Це легкий спосіб забезпечити всіх гостей улюбленими напоями, для якого зовсім не обов’язкова наявність бармена. Ви можете використовувати столик або візок, розташувавши на них алкоголь, міксери, лід і склянки, щоб гості мали можливість приготувати напої за власним рецептом.

Доброю ідеєю стане наявність книги з рецептами напоїв для ваших гостей. Вони зможуть погортати її і знайти свій улюблений напій, а потім прийняти вигляд бармена і майстерно змішати всі інгредієнти. Переконайтеся в тому, що у вас є всі необхідні інгредієнти для напоїв з книги.

Подбайте про наявність закусок, які можна їсти без столових приладів. Легкі закуски або їжа, яку можна їсти руками, є відмінним способом подачі страв на домашній вечірці. Гості зможуть перекусити в будь-який момент свята, що допоможе підтримувати відмінний настрій протягом усієї ночі. Підготуйте закуски заздалегідь, щоб не провести всю ніч біля плити. Приготуйте достатню кількість їжі, щоб ви могли поповнювати запас закусок, які швидко з’їдять.

Розгляньте варіант найму обслуговуючого персоналу або бармена. Якщо ви хочете насолоджуватися вечіркою і при цьому не бажаєте турбуватися про їжу, в такому випадку можете замовити послугу кейтерингу, що дозволить вам перекласти на іншу людину доставку провізії і подачу страв. Незважаючи на фінансові витрати при виборі подібного варіанту, це дасть вам можливість брати участь в загальному святкуванні.