Чим зайняти дітей в період зимових канікул

Період зимових свят для кожної сім’ї – це чудова пора стати ближчими до своїх рідних і близьких людей, оскільки з’являється більше можливості провести час разом з сім’єю. А стільки всього цікавого і веселого можна зробити в цей період.

Чим же зайняти своїх дітей і себе в період зимових канікул?

  1. Організуйте дитині відпочинок в таборі. Якщо є можливість відправити свою дитину хоча б на тиждень на оздоровчий відпочинок в табір за місто, в гори чи закордон, тоді не втрачайте такої можливості. Адже час, проведений в зимовому таборі, принесе вашій дитині багато нових друзів, радісних заходів, внутрішньої самодисципліни і колосальної енергії на наступний навчальний період. Адже ваша дитина повернеться з табору свіжішою, бадьорішою, з новими силами для того, щоб далі гризти граніт навчання. Обрати найкращий табір для своєї малечі ви зможете тут https://karandash.ua/children/winter/.
  2. Культурна програма для сім’ї. Звичайно, так добре просидіти з чашкою гарячого чаю і печивом у колі сім’ї, але ж не кожен день. Влаштуйте собі культурний похід в цирк, або в музей, або в театр, або сходіть на екскурсію на фабрику виготовлення ялинкових іграшок – спільний похід дитини і батьків принесе відмінні емоції і яскраві враження на весь день, а обговорення цього походу додасть вам ще один приємний день.
  3. Санки, ковзани. Ооооо, так) Це найулюбленіше заняття для дітей. Хоча часто і дорослі люблять скотитися на санках з крутої гори. Тому на зимових канікулах варто запастися величезним термосом з гарячим чаєм і гайда підкорювати снігові гірки в найближчому парку. І обов’язково сходіть на каток, щоб покататися на ковзанах. Тільки сильно там не захоплюйтеся, не пробуйте зробити подвійне сальто, якщо не вмієте добре стояти на ковзанах.
  4. Влаштуйте день кулінарного мистецтва. Кожен з нас любить поїсти різну смакоту і солодощі. Так чому ж не виділити один день, щоб своїми ручками створити на кухні кулінарний шедевр. Мало того, що ви для себе коханих не пошкодуєте різних і смачних інгредієнтів, так ще й сам процес подарує гарний настрій. Приготуйте зі своєю сім’єю ту страву, яка вам найбільше подобається, але з однією умовою – в приготуванні кулінарного шедевра повинні бути задіяні всі члени сім’ї.
  5. Змайструєте сувеніри для своїх близьких людей. Новий рік, Різдво – це такі світлі свята, що хочеться порадувати своїх родичів і близьких людей не тільки своєю присутністю, але і ексклюзивним подарунком. Зараз є безліч журналів і сайтів з детальним описом, як робити дуже красиві речі своїми руками. Так чому ж не подарувати частинку свого тепла бабусям, дідусям, тіткам, дядькам, друзям – адже те, що зроблено від душі своїми руками набагато приємніше буде отримати в якості подарунка. Адже це буде просто безцінна увага для найближчих і найрідніших вам людей.
  6. Поїздка в аквапарк. Якщо влітку настільки жарко, що можна з легкістю провести весь день на пляжі, купаючись в річці або в озері, або навіть в морі, то взимку в мінус 10-15 морозу такої можливості немає. Але не варто забувати, що можна поїхати в аквапарк, і таким чином подарувати казковий літній відпочинок для всієї сім’ї. Тому заплануйте собі один день літа посеред зими.

Зимова пора, незважаючи на свої хуртовини і морози, приносить з собою стільки тепла для кожної сім’ї. Адже з її приходом, ми так щиро хочемо зігріти своїх близьких своїм теплом і своєю любов’ю, що навіть не помічаємо за вікном ці люті хуртовини та снігові морози.

Поділись


Новини партнерів