Які речі потрібно встигнути викинути до Нового року

Кожен з нас напередодні Нового року найчастіше дає собі обіцянку про те, що вже цей рік буде більш продуктивним, ніж попередній. Так би мовити, нове життя з чистого аркуша. Наша редакція пропонує почати підготовку до улюбленого свята вже сьогодні.

Тому краще, що можна зробити зараз, – позбавитися від тих речей, до яких ти не торкався протягом цілого року. Зберігати старі дрібнички родом з дитинства, звичайно, добре, але не у величезних ящиках, які захаращують житло …

А для тих, хто намертво поріднився з коханим мотлохом, ми радимо звернути увагу на ці 5 слушних рекомендацій по прибиранню житла.

Зламані речі

Якщо ти все ще зберігаєш в засіках розбитий посуд, зламану 10 років тому побутову техніку або потертий гаманець, варто негайно позбутися всього цього.

Справа в тому, що подібний мотлох не тільки займає дорогоцінний простір, але також є сильним магнітом для поганої енергетики. Викидаючи старі речі, думай про те, що на їх місце в новому році прийде щось краще.

Колекції журналів

Хто з нас ще за часів відсутності мережі Інтернет не виписував різноманітні журнали? У багатьох до сьогодні зберігаються цілі стопки глянцевого туалетного чтива. Але, признайся чесно, як часто ти гортаєш подібну літературу?

Мало того що ці журнали захаращують житло, так вони ще є місцем скупчення великої кількості пилу, кліщів і ще незрозуміло чого … Тому, якщо хочеш подивитися цікаві картинки, шукай їх краще в Інтернеті.

Старі рушники і простирадла

Зараз більшість господинь встануть на диби і будуть кричати в один голос: «Навіщо викидати діряве простирадло, адже з нього можна зробити багато ганчірок!» На цей аргумент краще відповісти яскравим прикладом: з таким же успіхом ми можемо, як у 90-х, ходити з зашитими капроновими колготками.

Тому якщо тобі шкода викинути стару постільну білизну, віддай її краще свекрусі або бабусі, нехай у них буде багато хороших ганчірок.

Речі, які дратують

Часто в житлі, поза нашою волею, з’являється безліч речей, які нас дратують. Але рука не піднімається їх викинути: адже цю скарбничку подарувала бабуся, а цей старий сервіз залишився з часів весілля. За довгі роки накопичується велика кількість подібного мотлоху.

Тому, якщо ти відчуваєш, що речі перестали тебе радувати, хапай в руки фотоапарат і швидше подавай оголошення на OLX про продаж своїх скарбів.

Те, що стало непотрібним на даному життєвому етапі

Багато з нас все ще зберігають старі підручники, методички та посібники з часів школи чи студентства. Варто вже зараз визначитися, які речі потрібні тобі на даному життєвому етапі, і скоріше позбутися від вантажу минулого.

Звільни себе і свій простір від зайвих речей вже сьогодні. Бажаємо, щоб у новому році на тебе обрушилися гори подарунків і приємних сюрпризів!

Обов’язково поділися цією статтею з друзями!

Джерело

Поділись


Новини партнерів