Так мультиварку ти ще не використовувала! 7 секретів, які можуть суттєво спростити приготування їжі.

«І чому я не купила її раніше?» Це саме те питання, яке задає собі кожна господиня, випробувавши новеньку мультиварку вперше. Як кажуть, до хорошого ми швидко звикаємо: мультиварка поєднує функції каструлі і пароварки, сковороди і духовки, хлібопічки і просто відмінного помічника, що б ви не задумали приготувати. Більш того, їжа не пригорає, а мити чашу – одне задоволення, не побоюся цього слова.

Якщо ви не уявляєте і дня без мультиварки і приголомшливо смачних страв, які можна приготувати з її допомогою, відкриємо вам ще один секрет: крім функцій, які детально описані в інструкції, є ще приховані можливості. Використовуйте їх і ви маєте можливість спростити свої обов’язки по кухні ще більше!

7 секретів, які стануть для вас відкриттям

Увімкніть режим «Плов» і поставте тушкуватися картоплю. Страва виходить просто ідеальною, із золотистою скоринкою. А коли картопля готова, мультиварка перемикається в режим «Підігрів». І вам навіть не доведеться нічого контролювати. Те що треба!

Приготуйте вечерю для ледачих на тому ж режимі «Плов». Заповніть каструлю мультиварки 0,5 кг морожених пельменів, додайте 250 мл води, 30 г вершкового масла. Потім посоліть і поперчіть все за смаком. Просто натисніть кнопку і чекайте, поки страва приготується. Більше не потрібно ставити каструлю з водою, кип’ятити, варити, зливати. А тим часом можна приготувати легкий овочевий салат.Зваріть овочевий суп на режимі «Тушкування». На це піде приблизно 1,5 години. Страва вийде прозорою і не розвариться.Потрібно приготувати 2 страви за максимально короткий період? Увімкніть режим «Тушкування». Внизу приготуйте гарнір з картоплі або крупи, а у верхній частині – котлети, курку, сосиски або м’ясо.Смажте фарш з цибулею, увімкнувши режим «Випічка». Якщо ви перемкнете мультиварку на режим «Плов», то сміливо можете додати в напівготовий фарш макарони, залити окропом, додати спеції і чекати до готовності. Ось так легко готуються макарони по-флотськи.Ви здивуєтеся, але режим «Випічка» дозволяє не тільки приготувати прекрасний десерт, але навіть посмажити м’ясо або рибу. Спробуйте.Якщо ви включите режим «Тушкування» і додасте всі необхідні інгредієнти, то за 12 годин ви отримаєте прозорий і неймовірно запашний холодець.

Отже, якщо вам здається, що ви перепробували вже практично все і вся, переконайтеся, що ви ознайомилися з функцією «Мультиповар». Вона дозволяє запрограмувати приготування різноманітних страв. Так-так, не придуманих кимось там, а саме вами.

Можливо, це і не найпопулярніша функція, а й у неї є прихильники. Ви можете, наприклад, задати тиск, температуру і час приготування. А мультиварка зробить все за вас. Творіть, придумуйте рецепти, дивуйте! З мультиваркою це так просто!

Як показує практика, вже після місяця користування власник мультиварки вибирає кілька базових режимів і просто користується ними по колу. І ніхто не скаже вам, що це неправильно або буденно: врешті-решт, ви купили це чудо техніки для себе, і вам вирішувати, як його задіяти. Все ж, не завадило б час від часу відчувати мультиварку, використовуючи відомі режими на новий лад. Якщо ваші друзі теж обзавелися мультиваркою, покажіть їм цю статтю.

Джерело

Поділись


Новини партнерів