5 пристроїв для приготування здорової їжі: електропіч та інші «помічники»

    Харчуватися смачно і корисно можна навіть коли у розпорядженні є тільки плита. Однак, щоб витрачати менше часу і зусиль на приготування смаколиків, краще використовувати й іншу функціональну техніку. Наприклад, компактну електропіч. Вона займає значно менше місця, ніж стаціонарна духова шафа, але при цьому чудово підходить навіть для складних кулінарних експериментів.

    Придбати електропіч за посиланням https://cecotec.tech/elektricheskie-pechi/ варто, щоб навчитися готувати такі дієтичні ласощі:

    • овочеві запіканки;
    • сирники у соусі з рослинного молока;
    • м’ясні страви без жодної краплини жиру;
    • фруктові десерти без цукру;
    • низькокалорійні котлети та нагетси;
    • корисні снеки.

    Користуватися електричною пічкою дуже зручно. У неї максимально зрозумілі ручні налаштування. Підбирати умови приготування можна для кожної страви індивідуально.

    Звичайно, маленька настільна духовка — не єдиний прилад, слушний для приготування їжі з невисокою калорійністю та оптимальним співвідношенням мікронутрієнтів у складі.

    Яке ще кухонне обладнання допомагає залишатися у формі прихильникам правильного харчування?

    Мультиварка

    Досвідчені господині жартують, що мультиварка — це робот-пилосос у світі кухонної техніки.

    «Етимологію» цього жарту легко пояснити: річ у тому, що робота обох приладів потребує мінімального втручання з боку користувача. Відмінність полягає лише в тому, що робот сам прибирає, а мультиварка — сама готує. Головне — задати правильні параметри функціонування.

    Головна фішка мультиварки — функціональність. У ній можна готувати що завгодно і різними способами. Якщо чаша — антипригарна, то навіть олію додавати не треба. А це — величезний плюс для тих, хто на дієті або ПХ.

    Електричний гриль

    Доступні у магазині https://cecotec.tech/elektrogrili-i-barbekyu/ електрогрилі одним пострілом вбивають двох зайців:

    • по-перше, з ними можна ледь не щодня влаштовувати барбекю-вечірки в домашніх умовах;
    • по-друге, вони дозволяють залишатися в формі навіть після таких вечірок зі смаженим м’ясом та іншими смаколиками.

    Додатковий жир для смаження стейків або ковбасок на електричному грилі не потрібен. А це значить, що калорійність цих продуктів під час приготування зростає незначно.

    Призначення грилів — не лише для м’яса. На них зручно готувати рибу, овочі, напівфабрикати і навіть фрукти.

    Блендер

    Чи може білковий суп без засмажки бути смачним? Звичайно, якщо це крем-суп із сочевиці або білої квасолі, приготований за допомогою ручного або стаціонарного блендера.

    Але це зовсім не значить, що блендер потрібен тільки тим людям, які полюбляють супи. Він знадобиться також:

    • прихильникам смузі,
    • сироїдам,
    • любителям м’ясних паштетів та мусів,
    • фанатам Raw-десертів.

    Дегідратор

    Дегідратор призначений для готування сухофруктів. Їх можна вживати як самостійний продукт, додавати у компоти та начинки.

    Також за допомогою девайса зручно робити домашню пастилу та десерти на її основі. А той, хто не любить солодощі, може скористатися можливістю приготування корисних домашніх чіпсів без смакових добавок та ароматизаторів.

    Здорове харчування — це легко. Особливо, якщо під рукою є «помічники», яким можна делегувати складні кулінарні задачі.

    Поділись


    Новини партнерів