Наталка Денисенко зізналася, про що говорила з колегами із РФ після вторгнення

Українська актриса Наталка Денисенко проти того, щоб будь-коли в майбутньому російські актори знімалися в Україні. У своєму інтерв’ю для ЖВЛ артистка також прокоментувала скандал, коли її звинуватили у тому, що Наталка зніматиметься у Польщі з колегами з країни-агресора у продовженні серіалу “Кріпосна”.

Денисенко зізналася, що їй було неприємно та боляче, коли колеги обзивали її зрадницею. Однак вона розуміє, чому хейт вилився на зовні, тож зла не тримає.
“Я навіть проплакала весь день. Мене дуже підтримала Ксюша Мішина. А були подружки, які говорили: “А я не мовчатиму, Наталко. Ти зрадниця,” – розповіла актриса.

Також зірка розповіла, що після початку повномасштабної війни писала російським акторам, котрі активно знімалися в українському кіно.

“Батирьову писала. Дімі Бджолі, який приїжджав і казав: “Я так люблю ваш Київ”. Дицевичу писала, Жені Лозі. Бджола написав: “Скоро все закінчиться, бережи вас Бог, все буде добре”. Більше ви сюди не приїдете, такого не буде. Сидітимете у себе в Москві!” – наголосила Денисенко.

Поділись


Новини партнерів