Квіткова та Добринін планують вдруге стати батьками

Дарша Квіткова та Нікіта Добринін планують наважитись на другу дитину. Пара бажає примножити свою сім’ю якнайшвидше. Однак їм це поки що заважають здійснити певні перепони.

Блондинка розповіла про особисте життя у програмі “ЖВЛ”. Причини, через яку їхній син Лев ще не має братика чи сестричку, психологічні.

“Ми вже над цим працюємо. У мене також є нерви якісь усередині, хвилювання, які просто не дають, щоб це сталося. Але ми вже хочемо другу дитину. Ми просто хочемо, щоб між нашими дітьми не було великої різниці у віці, щоб їм було просто цікаво один з одним. Це все того варте, тому що тепер, коли він усміхається, коли він біжить до тебе і обіймає тебе, коли каже “тато, мамо” – це все того варте”, – пояснила Квіткова і додала, Що “хочеться через це пройти знову”.

Подружжя пережило кризу у відносинах. Впоратися з проблемою їм допоміг психотерапевт та регулярне спілкування. За словами Даші, важливо не мовчати.

“Я не могла дозволити собі, щоб нам хтось допомагав. І Нікіта в цих моментах мене теж приземляв, бо спокійна мама – спокійна дитина. А коли ти не спиш, не їсиш – ти постійно нервуєш. І нервує насамперед дитина. У вас із чоловіком відбуваються якісь сварки, назвемо це так. Тепер я розумію, що коли буде друга дитина, я вже не геройствуватиму, розповідатиму, що мені не потрібна допомога. Ні, вона мені потрібна”, – поділилася досвідом переможниця романтичного телешоу.

Маса тіла Квіткової нині становить 52 кілограми. З дня народження Лева вона схудла більш як на 30 кілограмів. Зокрема, завдяки спорту. Увесь свій негатив блогерка виплескувала у спортзалі. А ще провела комплексний медогляд:

“Я обійшла всіх лікарів, яких можна було пройти, здала чимало аналізів. Виявилося, що я не можу їсти м’ясо і рибу. І ось тепер ми з моїм ендокринологом вже десь тижнів зо три намагаємося не їсти м’ясо і рибу, і я ніколи не почувалася настільки легко”, – сказала гостя програми.

Поділись


Новини партнерів